Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А што планираат тие од Милан ,Што е подобро да остане ли во Парма уште една сезона или да се врати во Милан.

Според мене така треба да настапи Анчелоти против Торино?

---------------------Дида-------------------

--МАТИОНИ/ФАВАЛИ------МАЛДИНИ------СЕНДЕРОС-----ЗАМБРОТА

---------СЕДОРФ-----ПИРЛО-----------ФЛАМИНИ
----------------------КАКА----------------
---------ИНЗАГИ--------ПАТО------------------

овој ке го стави леф бек Фавали , ЗАМБРОТА десен и па нема да игра МАтиони,очекувам сигурна победа и 2 место од Милан

Фергусон сака Кака да биде замена на Роналдо во тимот во наредната сезона:)

Иако Манчестер е моментално најдобар тим и убаво е Кака да игра во таков тим со освојувања на титули и да си го оправда добивањето златна топка но таквата игра мислам не му одговара на Кака.
Како и да е нема сигурно да понудат повеќе од Сити и Какито нема да си иде:pipi:

20 години од Милан 5-0 Реал
Е ова бил натпревар за паметење:)

шансите да го победиме Торино се многу големи ,јас сум сигурен дека важно не губиме од Торино статистиката вака вели за нас на домашен терен: 12 победи,2 нерешени и само 1 пораз,а за Торино на гостински терен:-0 победи хахахха:pos2:,6 нерешени и 9 порази,Ако направиме позативен разултат мора да се пушта во игра Матиони кој сиг. ке е на клупа.Белки Фавали ке се повреди па ке влезе во игра,или како секогаш кога се изморува,Форца Милан

А колку сакам тој играч да дојде у Милан, незнам шо ви е на вас :toe:

Ќе биде одличен у Милан а нас таков играч ни треба очајно, а и не верувам дека ќе го платат толку , Галијани и Берлу се цинкаат подобро и од бацине на кванташки 20-25 ќе го земат :smir:

шансите да го победиме Торино се многу големи ,јас сум сигурен дека важно не губиме од Торино статистиката вака вели за нас на домашен терен: 12 победи,2 нерешени и само 1 пораз,а за Торино на гостински терен:-0 победи хахахха:pos2:,6 нерешени и 9 порази,Ако направиме позативен разултат мора да се пушта во игра Матиони кој сиг. ке е на клупа.Белки Фавали ке се повреди па ке влезе во игра,или како секогаш кога се изморува,Форца Милан

Време е за Торино да ја направи првата победа и онака сите конкуренти за трето место изгубија, сеа Карлито ќе им даде 3 спасувачки бода.

Поздрав до сите што ја играле кец, вклучувајќи се и себе.

Време е за Торино да ја направи првата победа и онака сите конкуренти за трето место изгубија, сеа Карлито ќе им даде 3 спасувачки бода.

Немој вака се чека за пари :)

Ќе победиме сигурен сум нашиве се одморени така да Торино ќе го папа убаво вечерва...типувам на 2 гола од Инзаги

И мене така ми мириса па ќе видиме се надевам на победа.

Го немам одамна Милан гледано па ако може некој да ми каже зошто Бекам не игра прва постава?

А зашто би играл кога се врати најдобриот играч на Милан според Карло, АМБРОСИНИ.
Ја на пример сите би ги седнал на клупа и би го пуштил само Амбросини да игра.

А зашто би играл кога се врати најдобриот играч на Милан според Карло, АМБРОСИНИ.
Ја на пример сите би ги седнал на клупа и би го пуштил само Амбросини да игра.

не ни одговара нерешено.... мора да победиме :icon_lol:

онтопик - очекувам вечер Милан да не ни пружат напнат натпревар туку рутинирано да си победат...

MILAN-TORINO: LE FORMAZIONI UFFICIALI

19/04/2009

MILAN : Dida; Flamini, Senderos, Maldini, Zambrotta; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Pato, Inzaghi.
TORINO: Sereni; Rivalta, Natali, Franceschini, Rubin; Abate, Dzemaili, Barone, Diana; Rosina; Bianchi

Официјална формација:

MILAN : Dida; Flamini, Senderos, Maldini, Zambrotta; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Pato, Inzaghi.

Можеше и подобро ама то е...

Edit: Ме претекна pato_89 :wink:

Фламини ќе игра лев бек?еиииЈЈЈ улав е карло иако фламини добар дел од престојот во арсенал играше и како бек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom