FikoX
Impossible is nothing
- Член од
- 13 август 2007
- Мислења
- 2.850
- Поени од реакции
- 128
Еве го голотПалоски пак даде гол за Парма и ги спаси од пораз на гостувањето кај Ливорно во 87та минута. 2-2 беше резултатот.
Ист Инзаги

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве го голотПалоски пак даде гол за Парма и ги спаси од пораз на гостувањето кај Ливорно во 87та минута. 2-2 беше резултатот.
шансите да го победиме Торино се многу големи ,јас сум сигурен дека важно не губиме од Торино статистиката вака вели за нас на домашен терен: 12 победи,2 нерешени и само 1 пораз,а за Торино на гостински терен:-0 победи хахахха:pos2:,6 нерешени и 9 порази,Ако направиме позативен разултат мора да се пушта во игра Матиони кој сиг. ке е на клупа.Белки Фавали ке се повреди па ке влезе во игра,или како секогаш кога се изморува,Форца Милан
Време е за Торино да ја направи првата победа и онака сите конкуренти за трето место изгубија, сеа Карлито ќе им даде 3 спасувачки бода.
Поздрав до сите што ја играле кец, вклучувајќи се и себе.
Време е за Торино да ја направи првата победа и онака сите конкуренти за трето место изгубија, сеа Карлито ќе им даде 3 спасувачки бода.
Поздрав до сите што ја играле кец, вклучувајќи се и себе.
А зашто би играл кога се врати најдобриот играч на Милан според Карло, АМБРОСИНИ.
Ја на пример сите би ги седнал на клупа и би го пуштил само Амбросини да игра.