Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе сеа ги нема ќе ќутат до вечер...
Ама ако...добро е што Интер воопшто не е страшен тим.Сакам да кажам дека не е тој истиот од лани и од пред 2 години.Два пати победува без игра.Не ствараат шанси и тоа е добро.Нема вечно вака да дава голови во 93 минута.

Дрвца се ја глеав цела утакмица... Ви реков уште тогаш дека од Кварезма играч не бидува само за во португалија е:smir: Неаме гајле од нив тапа се

Со среќа вечер па да тепате ве имам на лист!:)

Кака и Рони да постигнат по еден гол а можи да очекуваме и гол од Бориело оти уште само голови му фалат покрај одличната игра

Абе сеа ги нема ќе ќутат до вечер...
Ама ако...добро е што Интер воопшто не е страшен тим.Сакам да кажам дека не е тој истиот од лани и од пред 2 години.Два пати победува без игра.Не ствараат шанси и тоа е добро.Нема вечно вака да дава голови во 93 минута.

охоооооо нашол кој да збори

dada gol dadovme na kraj no barem ne ni beshe poklonet od sudiite.i ne igravme so igra4 poveke i penal ne ni svirnaja pa nitu od offside beshe golov

охоооооо нашол кој да збори

Моментално со играта сте послаби од Ренова а трењеров ваш па слободно палете се на него:tapp:...А за тој кварезма неам коментар дечкото е само за во порто! Ај сеа губи се од тука иди си на твој фан клуб и пали се:smir:

опа почнавте да се рчкате а?:vozbud: се извинувам за офтопикот ај и вие ќе тепате у 90 и ќе им вратите:)

абе нека го искориста Бекам ако го користа и нека го фрла, не ни требаат маникени...си имаме ем симпатични ем добри играчи :baeh:

dada gol dadovme na kraj no barem ne ni beshe poklonet od sudiite.i ne igravme so igra4 poveke i penal ne ni svirnaja pa nitu od offside beshe golov
Лол со овие поклони... ваљда думан ви ја напунил главата
абе нека го искориста Бекам ако го користа и нека го фрла, не ни требаат маникени...си имаме ем симпатични ем добри играчи :baeh:
Да, Фавали, Сидорф, Емерсон...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom