Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има најави дека Бекам нема да биде само на позајмица туку ке останел до лето 2009. Што мислите можно е тоа да се случи?

Бекам дур иде на тренинзи Берлускони ќе ја работи жена му

:zver:

Луд тип е Берлускони. Иначе јас пак ке кажам дека Бекам е добредојден за мене само од маркетингшки аспект.

Абе што сте се запалиле по Кардачо толку? Како може тој да се споредува со Емерсон. Може и да стане корисен добар за 2-3 години, ама сега.... тешко.

Абе што сте се запалиле по Кардачо толку? Како може тој да се споредува со Емерсон. Може и да стане корисен добар за 2-3 години, ама сега.... тешко.

да де може, ама под еден услов... да игра! како инаку може добар да стане....

да де може, ама под еден услов... да игра! како инаку може добар да стане....
Нека оде у Бордо на позајмица
icon7.gif
. (Може било каде, најдобро италијански клуб)

Да да мора да го дадат на позајмица заедно со Видуез
Инаку јас тоа што го видов од Видуез на една пријателска бев воодушевен од него,ако сакат да се развие во екстра играч би требало да го пратат на позајмица

Уште оваа сезона нека ги истрпат Емерсон и компанија и после се тоа нека оди у Recycle Bin не ни требаат такви играчи имаме прекрасна младина.

Костакурта на клупата на Мантова, ќе го видиме за некое време можеби и на некој прволигаш, а мислам дека треба и останативе постари играчи на милан да ги следат чекорите на Костакурта. :)

Има уште некои Костакуртовци кои треба да си отидат ама Анџелоти не вика така :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom