Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:vozbud:гуркуф ке се врати:vozbud:

само ако е така збогум засекогаш шева:icon_lol:

TIRANA 2-1 milan samo tolku

ti sa sto se smetas jas barem znam deka sum albanec i se gordan so toa
Te ma hash karin...

t_acmzm_a099342.gif

Еее ти текна , забораваат дека ке ја имам честа и за првиот пост кој можеби нема да им се допадне . . . :D

P.s. Milanez , ке ја отвори

Забораи и дека Fantom_Oh ке ја има честа прв да ти го избрише постот во темата доколку е безвеза т.е провокација :)

Милан се интересира за Гуардадо од Депортиво исто така заинтересирани за него се и Манчестер и Рома

Ако го земиме супер ќе биде и онака не ми го прае мерак веќе Јанко:toe:

во право е гулит..браво за кака заслужено е во халата...а мислам дека доволно би било агер да го земеме во одбрана а во среден ред да го вратиме само гуркуф и топ тим.

во право е гулит..браво за кака заслужено е во халата...а мислам дека доволно би било агер да го земеме во одбрана а во среден ред да го вратиме само гуркуф и топ тим.
А напад бе?:nesvest:

Јас знам дека Гуардадо игра лев бек а може да игра и лево крило :toe:

Сосема заслужено и Кака го заслужува тоа:bravo::bravo::bravo:

Анчеоти е ѕвер бе шо ви е вас:pos2::pos2:

А напад бе?:nesvest:
Со оглед дека другата година ке имаме за една година поискусен Пато,зверот Бориело и можеби Палоски или еден од Инзаги,Шева не ни треба никој друг во нападот!

Со оглед дека другата година ке имаме за една година поискусен Пато,зверот Бориело и можеби Палоски или еден од Инзаги,Шева не ни треба никој друг во нападот!
Треба да се знае дека ПалоШИ нема да биде многу искусен и не треба многу да се очекува од него а па ич не треба да се помисле на овие другите двајца(Шева и Инзаги):uvo::uvo:
Значи саламни напаѓачи ќе ни бидат Пато и Бориело и мислам дека треба да се земе еден напаѓач од светска класа(Адебајор:vozbud::vozbud:)
:helou:

Адебајор(соленката) за тебе е светска класа напаѓач?лол

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom