Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
дај боже да е така топ асистенции на гуркуф.
Te ma hash karin...TIRANA 2-1 milan samo tolku
ti sa sto se smetas jas barem znam deka sum albanec i se gordan so toa
Забораи и дека Fantom_Oh ке ја има честа прв да ти го избрише постот во темата доколку е безвеза т.е провокацијаЕее ти текна , забораваат дека ке ја имам честа и за првиот пост кој можеби нема да им се допадне . . .
P.s. Milanez , ке ја отвори
А напад бе?:nesvest:во право е гулит..браво за кака заслужено е во халата...а мислам дека доволно би било агер да го земеме во одбрана а во среден ред да го вратиме само гуркуф и топ тим.
Јас знам дека Гуардадо игра лев бек а може да игра и лево крилоЈа како што видов Гуардадо игра средина...
Кака' ќе добие место во престижната, Хала на Славните на Стадионот Маракана
Браво за Кака го заслужува тоа...
Руд Гуллит вели дека Карло Анчелоти е правиот човек за Милан
Со оглед дека другата година ке имаме за една година поискусен Пато,зверот Бориело и можеби Палоски или еден од Инзаги,Шева не ни треба никој друг во нападот!А напад бе?:nesvest:
Треба да се знае дека ПалоШИ нема да биде многу искусен и не треба многу да се очекува од него а па ич не треба да се помисле на овие другите двајца(Шева и Инзаги):uvo::uvo:Со оглед дека другата година ке имаме за една година поискусен Пато,зверот Бориело и можеби Палоски или еден од Инзаги,Шева не ни треба никој друг во нападот!
Како и неговиот надимак неподвижен багер само главуч.Адебајор(соленката) за тебе е светска класа напаѓач?лол