Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Според мене проблеми ке ни прават Heerenveen и Wolfsburg бидејќи се во одлична форма, но би требало да се најдеме на првото место од табелата.

Проблеми на би требало да бидат Portsmouth и Wolfsburg.Доста силни екипи,а може и Херенвен.Ама мислам дека Милан без проблеми би требало да биде прв.

да само проблем е су уефа купот само по една утакмица це игра, и ќе видимо милан со кого ке игра дома а со кого у гости :toe:

милан со кој ќе игра дома?инаку тешка група има јаки тимови порстмут се добри,херенвен му даде 5 на ајакс во неделава а и волзбург се добри

- 1st matchday, 23rd October: Heerenveen-Milan -
2nd matchday, 6th November: Milan-Braga -
3rd matchday, 27th November: Portsmouth-Milan -
4th matchday, 3-4 December: Rest -
5th matchday, 17th December: Milan-Wolfsburg.

Дома со брага и волфсбург, у гости со херенвен и портсмут, не е лоше

Оф оф со најтешките во гости играмо :nesvest:

е со тешки играме во гости ама едни да тепаме доволно е дома ќе ги тепаме и двете

Вистина, добри екипи се сите, ама за овие кога викате дека се тешки, какви ќе ни беа ако се пласиравме во ЛШ и да падневме со Вердер, Порто, Атлетико, Зенит... или некој друг?

.Не се секирам јас за тие појкаките,тие ни лежат мене ми е за послабите,како што можевеме да видиме од проложеното :) он нив го јадеме ние
Не е проблем да ги пројдеме и не е трагедија ако не пројдеме :):)
Добро е само што може да се уигрува тимот и да се пробуваат тие што немаат минутажа

Вистина, добри екипи се сите, ама за овие кога викате дека се тешки, какви ќе ни беа ако се пласиравме во ЛШ и да падневме со Вердер, Порто, Атлетико, Зенит... или некој друг?
Како може да се паднеме со нив кога сме во исти шешир бе алоо

интересна група и инетресен распоред
ќе биде јако
ама ќе ги делнеме и први во група секако мора да сме

Goalkeepers: Dida Kalac; Defenders: Maldini, Albertazzi Pasini Antonini Darmian; Midfielders: Emerson, Ambrosini, Cardacio, Gianola; Strikers: Ronaldinho, Viudez, Seedorf, Angelilli.
еве ги повиканите за дуелот со фиорентина (пријателска)

Ако знае некој линк каде ќе ја даваат на НЕТ нека пише или тука или во Виола фан клуб!:smir:Ако воопшто ја даваат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom