Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
(само нека се изјасни со која игра) и после барал казни за Curva Sud дека цел меч пееле за мајката на циганот Матераци [подетално] закон се 

По се изгледа лошо стоиш со слухот:nesum:Еве некој луди коментатори плус и да се потсетиме на старите добри времиња
Првиот е поулаФ...![]()
http://www.turaz.net/turaz_zhao/speciali/crudeli/logo_crudeli.jpg
Ako najde nekoj video so komentar na ovoj coek od derbito neka go postira...sakam da vidam kolku odlepil![]()

По се изгледа лошо стоиш со слухот:nesum:
Не не не не не не нееее е токму овојУште го за утакмицата за интер, али еве го коментарот од утакмицата со лацио, може го стаел некој пред мене али ипак јако е

:poss::poss::poss::poss::poss:Уште го за утакмицата за интер, али еве го коментарот од утакмицата со лацио, може го стаел некој пред мене али ипак јако е

Гласот и по 30 часа после мечот сеуште ми е зарипнат!
Штета што на никој не му текна да земе дигитален фотоапарат, па направивме некоја фотка со мобилен но со слаб квалитет се сликите. Во недела со Каљари повторно ќе има собиранка, кој сака е добредојден, мислам дека за големина и величина на клуб како Милан, 14 луѓе е мала бројка!