Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала богу да тепаме една,Шева макази читам ово оно :wink: браво и за Бориело Пато си е звер се знае тоа.Уште Неста да се врати и топ

Според гоал;

Dida 5.5
Antonini 6

Bonera 6
Kaladze 6.5
Jankulovski 7
Ambrosini 6
Flamini 6
Seedorf 6.5
Kaká 5.5
Shevchenko 6.5
Pato 6.5

глупи овие од гоал не ги пишале замените...

Еве ги е головите;

На Пато не го видов салам голот...ова е еврогол:vozbud::vozbud: А Бориело како ја здрви од место:pipi:

Цирих не е репер да кажеме дека се оправиле ама ипак помага за самодоверба,гаранатирам оваа утакмица денес ја добија не ради Пато не ради Бориело не ради Кака(кој полека се враќа) ,денес тепаа само ради онаа скапаница Пирло што не играше!!!
Најпозитивно денес е што пушти два напаѓача и мислам дека ќе се повтори тоа и со Лацио ама не верувам Бориело да игра прв постава мислам дека само Антонини ке го смени од денес сите други ке бидат исти од почетокот.
Со Лацио ке биде скроз поинаква ситуација,тие се ептен мотивирани и напалени се осеќаат ко некој Петар Пан имаат некоја нивна поента за докажување,и ке гинат сите до еден во недела.Знаат дека ваква шанса да го тепаат Милан ни имале ни ќе имаат,ама верувам дека ке ги акнеме.

WTF...:nesum: Пирло во аут 2 месеца.
1000 месеца не аут,во коренр нека иде :)
Можна е трампа меѓу Удинезе и Милан, т.е Пато-Инлер. Повеке информации: http://24football.com.mk/Default.as...-4951-b556-3c440b39152f&ln=3&typeBack=default

Ова немаше шанса и пред,а сигурно нема шанси после голов денес!!!

WTF...:nesum: Пирло во аут 2 месеца. Можна е трампа меѓу Удинезе и Милан, т.е Пато-Инлер. Повеке информации: http://24football.com.mk/Default.as...-4951-b556-3c440b39152f&ln=3&typeBack=default
Не е можно овоа бе, значи стварно немаме среќа со повредиве УПМ...:tapp:
Ајдее шо нема да прочиташ на Македонскиот гоал.ком:pos::pos::pos::pos:

Конечно победа :vozbud:

Голот на Јанкуловски е жива среќа.
Голот на Пато е одличен гол перфектен:zver:
Голот на Бориело исто одличееееееееен:cuc:

Али реално и голот на Дурич е добар и неодбранлив

E сега ме плаши средбата со Лацио... ама ќе биде... мора да бидеееее :vozbud:

Честитки за победата, ајде, се надевам дека ќе ни тргне, и нас и вас:helou:

ААА јас сега гледав инсерти ете на кој не му е страв веке да води топка ајде ајде :smir: Сега е на ред Лацио леле ги залам Панде извини ама ке пука петарда осекам

ААА јас сега гледав инсерти ете на кој не му е страв веке да води топка ајде ајде :smir: Сега е на ред Лацио леле ги залам Панде извини ама ке пука петарда осекам

И ја исто го жалам Пандев... Шо викаш можно е петарда да се деси, а он од Зарате да не стигне гол да даде :toe:

Редно беше :) Честитки и со среќа понатаму :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom