Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Другар што националност си ти? Ова е форум на кој официјален јазик е македонскиот, ако знаеш да пишуваш, повели, ако не, не не мачи тука да ги дешифрираме твоите постови.

Благодарам однапред!
Гледај потпис.....Кања е Албанец(прв пат нешто вакво да спомнам:)) така да и он е :jaj:

Не бе како 7 си замина он остана бројот сеа назад нема ако го даде Пато значи е глуп
нека си земе 75-76 или било кој незафатен број (99) :)

Уште малце некој ќе помисли дека рагби тим имаме, а не фудбалски.:pos:

Шала на страна, мислам дека најбезболно решение би било, Пато да ја земе 11та на Џила, а Шева да си ја земе назад 7та. И онака на Пато ништо посебно не му значи седмицата, едноставно кога дојде таа беше слободна и затоа ја зема, додека Шева е препознатлив по таа бројка. :toe:

Гледај потпис.....Кања е Албанец(прв пат нешто вакво да спомнам:)) така да и он е :jaj:

Убаво што дечкото е Албанец, немам ништо против тоа, само едноставно да се потруди постовите да му бидат поразбирливи! ...За почеток "K" да ја замени со "G". :)

dobro be brat neznam sto ti preci ova e forum i site imat pravo da pisat pa i albancite jas eve vi kazam sum albanec i menam sto da krijam ako me primeta vakov dobro ako ne jas nema vece da pisam ama ne e ferski da ste dolku losi kon drugite samo sto e albanec i kako gledam samo jas sum albanec vo ovoj forum na milan :nenene:

dobro be brat neznam sto ti preci ova e forum i site imat pravo da pisat pa i albancite jas eve vi kazam sum albanec i menam sto da krijam ako me primeta vakov dobro ako ne jas nema vece da pisam ama ne e ferski da ste dolku losi kon drugite samo sto e albanec i kako gledam samo jas sum albanec vo ovoj forum na milan :nenene:

Значи пишав погоре, немам ништо против што си Албанец, тоа не ми менува ама баш ништо, само потрудисе постовите да ти бидат поразбирливи. Ок?

Уште малце некој ќе помисли дека рагби тим имаме, а не фудбалски.:pos:

Шала на страна, мислам дека најбезболно решение би било, Пато да ја земе 11та на Џила, а Шева да си ја земе назад 7та. И онака на Пато ништо посебно не му значи седмицата, едноставно кога дојде таа беше слободна и затоа ја зема, додека Шева е препознатлив по таа бројка. :toe:
Шева БИЛ препознатлив по таа бројка дур беше во Милан ама он си замина и неможе бројот да му го чуваме:) го донесоа Пато во Милан како наследник на Шева и си доби ja 7-та и таа сакам да му остане дур е во Милан, и што ова со бројкеве првин Рони сеа Шева :)

пс. Во Милан сеа моментално има уште 2ца што ја почнале кариерата во Милан и уште се во Милан само Малдини и ... Дармиан (наследник ? ) :) Броки не напушти ама верувам ќе ги памти деновите поминати во Милан :wink:

Леле сакам 99 да е бројката на Шева... мене таа ми е омилена

Шева БИЛ препознатлив по таа бројка дур беше во Милан ама он си замина и неможе бројот да му го чуваме:) го донесоа Пато во Милан како наследник на Шева и си доби ja 7-та и таа сакам да му остане дур е во Милан, и што ова со бројкеве првин Рони сеа Шева :)

пс. Во Милан сеа моментално има уште 2ца што ја почнале кариерата во Милан и уште се во Милан само Малдини и ... Дармиан (наследник ? ) :) Броки не напушти ама верувам ќе ги памти деновите поминати во Милан :wink:

Добро како и да е, битно е дека e назад и се очекуваат голови од него, а тоа која бројка ќе ја носи е во втор план.

Кога веќе сме кај наследникот на Малдини, видето го малиот како веќе си го истакнува талентот и како со старт препознатлив на татко му ја одзема топката на Сидорф(добро, за малце ќе му ја одземеше:), али во секој случај се гледа дека ќе го биде:) )

Има време за син му, мал е ама очекувам и он да биде легенда на татко му и дедо му :vozbud:

Има време али сите школи кои ги организираат поголемите клубови децата ги зимаат на 7-8 па дури и на помали години така да би требало да го земат Малдини Џуниор.

Не бе кој рекол дека ми прече он праша шо националност си оти не пишиш кирилица и то:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom