G
GoddessOfRock
Гостин
и за мене ако можеmaca_kaka` ако може превод барем нешто не го разбирам бугарскиов :nesvest:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и за мене ако можеmaca_kaka` ако може превод барем нешто не го разбирам бугарскиов :nesvest:
Како не го разбираш море братска нација ни се татарите:pos2::pos2::pos2:maca_kaka` ако може превод барем нешто не го разбирам бугарскиов :nesvest:

maca_kaka` ако може превод барем нешто не го разбирам бугарскиов :nesvest:

хахаха ај
Мислам дека Милан направи голема грешка што го донесе шева во тимот, тој е потребен во тимот но со неговото доаќање ке се сопре развивањето на два талентирани фудбалери Бориело и Пато. Шева ако се избори да игра во прв состав еден од двајцата млади напаѓачи ке неможат да го истакнат својот талент
отприлика ова сака да го каже костакурта![]()
Нормално... тоа сакав да кажам... Најдобриот нека игра и ќе има уште 2-3 кои ќе 'ржат од на клупа....Јас пак мислам дека е најдобро тој што ќе се покаже да игра во прв тим, па ако тие бидат Пато и Бориело ондак Шева нека топли или обратно.
4екајте а ако се повреде Шева( не дај боже нели) кој ке игра?? Они тогаш ке имат можност да се натпреваруваат и бораат за својта позиција во тимот...
А шо ни ќе чекаме Шева да се повреди за најголемиот талент во светот да има шанса да заигра:uvo:4екајте а ако се повреде Шева( не дај боже нели) кој ке игра?? Они тогаш ке имат можност да се натпреваруваат и бораат за својта позиција во тимот...
ABE DEDOTO GRD MOZE DA SI UMRE I MENE KUROT NEMA DA ME ZDOBOLI KOGA TOJ KE BIDE KUM NA SEVA KAKO BERLUSKONI TOGAS GOMNA DA JADE DALI KE GO DONESE ILI NE!!!Истото е и на Goal. Коста Курта не би го земал Шева, бидејќи може да има турбуленции во тимот, т.е. Пато и Бориело не би биле задоволни доколку седат на клупа(едниот од нив).
А шо ни ќе чекаме Шева да се повреди за најголемиот талент во светот да има шанса да заигра:uvo:
A STO BE TREBA DA PUSTAME KOPILJACI KO ARSENAL PA DA SE BRUKAME SO TIMOVI OD RANGOT NA FULAM????KE BIDE PATO LEGENDA AMA NE SEGAА шо ни ќе чекаме Шева да се повреди за најголемиот талент во светот да има шанса да заигра:uvo: