Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
гатузо катастрофа?
абе ај...:smir:
како што он е борбен на терените не е никој:)
и мислам дека е еден од ретките фудбалери што си ја оставаат "душата" на теренот
секогаш дава се од себе за милан и затоа го обожавам:pipi:

Немој толку да се нервираш губиш од лепота.:smir: ...феномен ти објасни за што збориме. Инаку не верувам дека има фан на Милан што не го обожава Гатузо. Зар се посомнева во тоа дека има некој таков?! :)

EJ AKO SI MENAGER NA MILAN NA KOI IGRACI BI IMA MAVNAL RELEASE ON FREE???
JAS NA:FAVALI,BROKI,AMBROZINI,KALAC. NA MALDINI NE ZOSO UPRAVATA NEMA DA MI DADE LEGENDA OVA ONA HAH AMA NEMA DA ZAIGRA.:pos2:

Nisto ne e oficijalno za senderos na acmilan.com stom nema pisano kako so kaza CurvaSud_Milan ne veruvam.

Ке по4нам уште малко и да не верувам дека е вистина... Дај боже да е вистина амаа...

EJ AKO SI MENAGER NA MILAN NA KOI IGRACI BI IMA MAVNAL RELEASE ON FREE???
JAS NA:FAVALI,BROKI,AMBROZINI,KALAC. NA MALDINI NE ZOSO UPRAVATA NEMA DA MI DADE LEGENDA OVA ONA HAH AMA NEMA DA ZAIGRA.:pos2:

Прво и НАЈВАЖНО! : Малдини не е "легенда ова она" туку е ЛЕГЕНДИШТЕ!!! И ако има намера и до 50 години да игра управата и навивачите ќе треба да го почитуваат тоа. А верувај он ако се осеќаше неспособен да игра сезонава тогаш и немаше да донесе одлука да ја игра. Значи штета на клубот сигурно нема да прави.

...И Амбро во никој случај не би го продал. Одличен фудбалер кој не се буни и ако цела сезона ја преседи на клупа. Одличен во воздух, борбен, одличен во дефанзива, добро игра и со двете нозе.

Другите тројца би ги шутнал, но на Броки би му направил проштална утакмица. Човекот заслужил!

Дојден е Сендерос бе кајгана прва дознава :tapp: :) :)

Озбилно ако не се појави на некоја од официјалните денес значи сеуште се работи на трансферот не е комплетиран и на планет милан го нема пишано ... :toe:

Дојден е Сендерос бе кајгана прва дознава :tapp: :) :)

Озбилно ако не се појави на некоја од официјалните денес значи сеуште се работи на трансферот не е комплетиран и на планет милан го нема пишано ... :toe:

се гледа кој е закоП- КАЈГАНА она има улога на официјална
Леле в4ера цела ве4ер чекав на официјалните да излезе нешто и НЕМАААА:nesum: По4нувам да се нервирам:toe::nesvest:

се гледа кој е закоП- КАЈГАНА она има улога на официјална
Леле в4ера цела ве4ер чекав на официјалните да излезе нешто и НЕМАААА:nesum: По4нувам да се нервирам:toe::nesvest:

Немој, се старее од нервоза. :smir: ...ќе биде најскоро, изгледа се чекаат медицинските за да се објави. Иако за Шева имаше соопштение и пред медицинските. Јбг, ќе чекаме, тоа ни останува. :)

me interesira koi 11-mina bi gi odbrale za novata sezona???sega ima golem izbor ancelotti..... ke ima borba za vlez vo prvite 11.... samo se molim na gospod da igra Pato...

me interesira koi 11-mina bi gi odbrale za novata sezona???sega ima golem izbor ancelotti..... ke ima borba za vlez vo prvite 11.... samo se molim na gospod da igra Pato...
Јас би ги земал овие 11

--------------Абиати-----------------
Антонини-Неста-Каладзе-Јанкуловски
-----Гатузо----Пирло----Рони--------
----------------Кака-----------------
--------Бориело-----Пато------------

Прво и НАЈВАЖНО! : Малдини не е "легенда ова она" туку е ЛЕГЕНДИШТЕ!!! И ако има намера и до 50 години да игра управата и навивачите ќе треба да го почитуваат тоа. А верувај он ако се осеќаше неспособен да игра сезонава тогаш и немаше да донесе одлука да ја игра. Значи штета на клубот сигурно нема да прави.

...И Амбро во никој случај не би го продал. Одличен фудбалер кој не се буни и ако цела сезона ја преседи на клупа. Одличен во воздух, борбен, одличен во дефанзива, добро игра и со двете нозе.

Другите тројца би ги шутнал, но на Броки би му направил проштална утакмица. Човекот заслужил!
Апсолутно си во право. Малдини никој неможе и несмее да го пензионира без негова воља. Амброзини е одличен фудбалер, можда не е видлив многу во нападот како Сидорф, ама Амброзини е убица во срединат на теренот, висока топка него не го проаѓа, а и има колку толку техника. Не е за давање во никој случај.

Апсолутно си во право. Малдини никој неможе и несмее да го пензионира без негова воља. Амброзини е одличен фудбалер, можда не е видлив многу во нападот како Сидорф, ама Амброзини е убица во срединат на теренот, висока топка него не го проаѓа, а и има колку толку техника. Не е за давање во никој случај.
NE BE IC NE MI PRAVI MERAK AMBRO. SAMO FAULI PRAVI I E BESKORISEN A TEHNIKA DRUGAR NEMA KOLKU TOLKU TUKU IC.EDINSTEVO MI SE PRAVI MERAK DEKA POKRAJ KAKA RONI SIDORF GATUZO FLAMINI NEMA DA IGRA PRVA POSTAVA.....ZA KUPOVI E DOBAR....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom