Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
аплауз за предавник?
среќна сум што се врати но кога ни беше најпотребен он си отиде

никогаш нема да го сакам и почитувам како некогаш :ne_zboram

Маца немој да се лутиш, ама Шева отиде по женски памет и направи грешка, јас само тој чекор не му го оправдувам и простувам. Едноставно кога му беше кариерата во прашање единствено кој требаше да слуша е он самиот и никој околу него, а најмалку жена му.:)

Значи не отиде заради парите, Милан тогаш му понуди 8 мил. евра годишно, а он потпиша за Челзи за 9 мил. евра годишно. Разликата е "мала" и плус ако се земе предвид дека сега се враќа за многу помала плата, зашто тоа и Галијани го кажа, значи се доаѓа до дефинитивен заклучок дека не си отиде заради парите. И затоа би те замолил да ја намалиш омразата и нетрпението кон Шева. :):):)

ABE SEKOJ STO E PROTIV VRAKANJETO NA SEVA ZNACI POCNAL DA NAVIVA ZA MILAN OD SKORO VREME I NEZNAE STO ZNACI SEVA ZA MILAN. SE SEKAVATE NA DEBITO LAZIO MILAN 4-4 SEVA 4 GOLA!!! 2003 VO L.S. VO JUVE PENALOT KOJ GO DADE???-SEVA ZATOA HEJTERI KUTETE ILI SMENETE TIM OK.

dobre dojde ako dobro igra pola mu se prostuva ali sepak zasluzuva barem malku svirkanje na prvata utakmica:tv:
Е да си ми жив и здрав :pos2: ова и јас го мислам не малце онака до крај на први 90 мин а ако даде гол никој да не ракоплеска! Сеуште сум лут на неговото заминување од Милан!

Маца немој да се лутиш, ама Шева отиде по женски памет и направи грешка, јас само тој чекор не му го оправдувам и простувам. Едноставно кога му беше кариерата во прашање единствено кој требаше да слуша е он самиот и никој околу него, а најмалку жена му.:)

Значи не отиде заради парите, Милан тогаш му понуди 8 мил. евра годишно, а он потпиша за Челзи за 9 мил. евра годишно. Разликата е "мала" и плус ако се земе предвид дека сега се враќа за многу помала плата, зашто тоа и Галијани го кажа, значи се доаѓа до дефинитивен заклучок дека не си отиде заради парите. И затоа би те замолил да ја намалиш омразата и нетрпението кон Шева. :):):)

омразата ке ја намалам ако докаже дека повторно може да го однесе тимот на врвот на сериа А и ако дава мнооогу голови
но почита што ја имав кон него пред неколку години никогаш нема повторно да ја имам:)

кога отиде во челзи го замразив и неќев да успее за да ни се врати но и ако не отидеше он Кака никогаш немаше да стане предводник на тимот и најдобар фудбалер:icon_lol:
и сега пак пола навивачи ке му се вратат на шева и пак он ке им биде на прво место од тимот, и пак сите него ке го фалат...

ако се поправи и е како порано да прави лом со кака пато и роналдињо ок ке го сакам ако не нека си иде пак во челзи да доучи англиски:pipi:

DA USTE KOVAC AMA NEZNAEME DALI E ZA PRV TIM,AJ KE IM VERUVAME NA SKAUTITE NASI :) KAKO I DA E NI TREBA EDEN MOKEN DC. KAKO NESTA

кога отиде во челзи го замразив и неќев да успее за да ни се врати но и ако не отидеше он Кака никогаш немаше да стане предводник на тимот и најдобар фудбалер:icon_lol:
и сега пак пола навивачи ке му се вратат на шева и пак он ке им биде на прво место од тимот, и пак сите него ке го фалат...

уххххх златно тоа на бато што му било прблемот :pos: :pos:Кака да не паднел во сенка случајно.

Па ако напаѓачот е најдобар играч и звезда во тимот тоа значи дека паѓале голови и дека е добра сезоната ако главна звезда е играч од средина значи дека нападот не функционирал и сме се крпеле со голови од средњак што нема толкав ефект како напаѓач... значи бирај ајде сеа дур не почнала сезонава да знаеме на што сме .Кака или Милан!?!?!?! :):)

8:45 ROMA: BORRIELLO
Il ritorno di Andiry Shevchenko fa tornare nuvole sul cielo di Marco Borriello, in recupero dall'infortunio al ginocchio che lo ha appiedato a inizio preparazione. La Roma, eventuale destinazione molto gradita al giocatore, tiene le orecchie aperte su un eventuale prestito, alla finestra anche il Genoa.

значи бирај ајде сеа дур не почнала сезонава да знаеме на што сме .Кака или Милан!?!?!?! :):)

милан бе нормално:costumed3

го овожавам цел тим што го имаме моментално и знам дека ке не однесе на врвот на сериа а
а кака пак мој омилен играч, и пак ке ве давам колку е добар, убав, какви голови дава, какви асистенции и така...:pipi:

не се радувајте толку предвреме... можно е до стои црна позадина зад сето ова... ништо чудно Кака да бил спомнат на преговарачката маса, а Галијани и овие викаа дека не им треба шева за после веднаш да го земат и да му викаат добродојде... сигурно нешто ги предомислило, се надевам дека тоа не е Кака:smir:

еве такво нешто... http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=831957

милан бе нормално:costumed3

го овожавам цел тим што го имаме моментално и знам дека ке не однесе на врвот на сериа а
а кака пак мој омилен играч, и пак ке ве давам колку е добар, убав, несебичен, добродушен, паметен, итар, снаодлив, дарежлив :icon_lol: какви голови дава, какви асистенции и така...:pipi:

ПС - мацо пишувај го Милан со голема буква :smir:

а за следна година Рајкард се нуди на Милан да ја превземе тренерската позиција

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=831970

уххххх златно тоа на бато што му било прблемот :pos: :pos:Кака да не паднел во сенка случајно.

Па ако напаѓачот е најдобар играч и звезда во тимот тоа значи дека паѓале голови и дека е добра сезоната ако главна звезда е играч од средина значи дека нападот не функционирал и сме се крпеле со голови од средњак што нема толкав ефект како напаѓач... значи бирај ајде сеа дур не почнала сезонава да знаеме на што сме .Кака или Милан!?!?!?! :):)
BRAVO VISTINSKI FAN NA MILAN,I MENE MI BESE KRIVO NE VIKAM NE AMA ZNAEV KOGO NOSI VO SRCETO,A KAKA TREBA DA SANIRA POVREDA ITOA MALEROZNA BESE KRAJNO NEPOTREBNATA OPERACIJA...A KOGA KAKA KE STANE TAKVA LEGENDA NA MILAN KAKO SEVA TOGAS KE GO RESPEKTIRAM ISTO KAKO SEVA.

:smir:

а за следна година Рајкард се нуди на Милан да ја превземе тренерската позиција

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=831970

Он заборавил изглеа дека Роналдињо е во Милан и дека може пак ќерка му да го јаде :pos:

Риспекат за Рајкард фала му за се што направил за Милан додека јас сум редел коцки у градинка ама не го рачунам за доволно стручен,плус веќе имам решено дека Бастен ке превземе не оваа наредна година oдкако ке се доусоврши во Ајакс и тоа ке ја држи едно 4-5 години позицијата во Милан, додека Малдини и Костакурта се на курс за тренери кај Капело и Чезаре и не превземат после него како Анлелоти и Тасоти кои би требало да ја водат Италија тоа време........

Мене чеда ми е све смислено ;):)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom