Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекам да видам на официјалната па после ќе коментирам до тогаш: Добра резерва :wink:

секој заслужува втора шанса :)

добредојде шева :vozbud:

и сега е се како СТАРА ДОБРА ВРЕМЕНА :pipi:

Има и на официјалната од Милан, ама не одите на англиска туку на италијанска верзија.

Еве на Хрватски преведено тоа што беше на официјалната од Италијански

MILANO - A dugo čekati, koji je trajao dvije godine. Andriy Shevchenko podržati kao igrač Milana. Novoizabrani napadača rossonero je sretna i jedva drži radost i emocija: "Ja sam u redu, ja sam veseo. To je bilo vrijeme da mi se nadamo kako bi se vratili jučer i već zamisliti da je ovaj Ugovor može se zaključiti dobro. Za mene je kao vlasništvo osvojio Champions League. Postojale su komplikacija, ali sad je sve riješeno da su sretni. " To su bili prvi izjavama Ševu u sastavljanju acmilan.com i Milan Channel.
Njegov dolazak očekuje se tijekom dana sutra, mi ćemo poslati na zdravstvene preglede, a zatim se početi trenirati s tim. The emocije, osjećaje tijekom ove dvije godine su mnogi. Sada Ševu mogu osloniti na njegovu snagu uma, želju za otkupljenje da je to go back to je jedan od najvećih sstrajkaccima u svijetu. The tabellino sa svojim 173 ciljeva u rossonero (plus čvrstina, Manchester i cilj nepravedno otkazano u polufinale u Barceloni u 2006) očekuje samo da se ažurira, za radost i veselje svih Milan obožavatelja.

Баш ме интересира кој број ќе го земе, дали ќе му ја превземе седмицата од Пато или ќе си бара друг, јас мислам дека првото ќе е.

Со среќа нека му е.

Шева 1 година позајмица така ?

Oфицијално е , и на страната на Челзи е потврден трансферот , очигледно касни апдејтот на англиската верзија од страната на Милан .

епа ај со среќа... да се надеваме дека ќе му тргне ко во старите денови, ако не Пато и Бориело се тука :smir:

епа ај со среќа... да се надеваме дека ќе му тргне ко во старите денови, ако не Пато и Бориело се тука :smir:
пато ке биде тука
но бориело па и палоши:cry:не верувам

сепак роналдињо, кака, пато, шева подобар тим не би посакала во моментов:pipi:

Кака + Шева =
031362cb284ecc1ebe09e687.jpg

Шева во Милан =
andriy230808forzaDE.jpg

Го поштувам Шева. За вас навивам оваа сезона во Сериа А

Вака така, Милан па напраи страшен тим. Очекувам многу тесна борба во Сериа А. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom