Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.657
- Поени од реакции
- 5.692
Добар беше бе Албертаци прв пат го земаат во првиот тим мора да има малце трема.браво браво за пилиштарите комплет Вуидес,Карадачио,Палоски и Дармиан сите беа супер.Сидорф и направи заплена на топката имаше посед на топка 90%
Сеа не знам кој беше еден жут десно што играше на “уци’’завршуваше некако,под итно нека батали фудбал нека се упише на кајак или риболовпоима нема!!!
Во игра е Сендерос,мене ми се свиѓа ептен он ама не верувам дека Арсенал ке го даде,Венгер тешко ги дава таквите што ги направил луѓе а ние џокерот си го потрошивме со Фламини (а сакав со Перси да го потрошиме.) Сендерос гине на терен а му пресудија две три топки што и не беа скроз негова кривица.Како и да е ако дојде и он мислам дека сме спремни за било кој годинава.
За Шева се разочарав ептен, не ми е толку за тоа што се палам не негои емотивна врзаност ама ке створеше во напад ситуација “мала бара многу крокодили’’ и на толкава конкуренција ке мораше да се изроди квалитет и да се најде правиот тандем.
едит Дигао се повредил.... слободно со тој “уци’’ од погоре нека се упише на кајак и он,и така пома нема![]()
Сендерос и така минатата сезона беше резерва плус сеа го земаа и Силвестре така да може да го пратат на позајмица во Милан.
Милан кога сакаше да го купи назад Шева Челзи не го даваа сеа Милан го бараат на 1 година позајмица они сакаат целосно да го продадат, и Милан паметни се откажале и денес оп: Челзи го нуди Шева на Рома