Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета што не ги гледав утакмиците, сакава да ја видам младинава...
AC Milan 1-0 Napoli

Да се потсетиме како се правеше тоа во времето на Украинскиот семоќник :pipi:
Задолжителен клип!!

Легенда!!!!!:je:

Ај ваа жена му на Шева да си а потфанам има да а расцепам и напред и позади:toe:
Се надевам дека во следните 20 години ќе набавиме вавко машинче:kesa:

Abe zs me potseti.... znaas li kolku saakaaah da zaboravam na negovite moki poso veke mozeme samo da se kaeme

Не беа лоши Милан вчера...Антонини моментално, сигурно е во боља форма отколку Одо,така да треба да игра пред него.Од Дармиан може да биде нешто,треба многу да работи,ама треба и да добива шанси.
Честито Јуве! Пеналите не скинаа јбг...младите дадоа голови од пенал,а неискусни првпат играат,а овие двајца 100 години играат фуцнаа..добро нема врска,важно Калач фати пенал!:vozbud:
п.с. имав кладба дека Калач барем еднаш ќе се фрли на иста страна на каде што е шутнат пеналот,ја добив. :)

Не беа лоши Милан вчера...Антонини моментално, сигурно е во боља форма отколку Одо,така да треба да игра пред него.Од Дармиан може да биде нешто,треба многу да работи,ама треба и да добива шанси.
Честито Јуве! Пеналите не скинаа јбг...младите дадоа голови од пенал,а неискусни првпат играат,а овие двајца 100 години играат фуцнаа..добро нема врска,важно Калач фати пенал!:vozbud:
п.с. имав кладба дека Калач барем еднаш ќе се фрли на иста страна на каде што е шутнат пеналот,ја добив. :)
Среќко си....многу многу голем среќко:pos2:

Среќко си....многу многу голем среќко:pos2:

После првите 2 пенала викам овој штом не прочита на која страна ќе му шутне Кименти,отиде кладбата....:pos2: ама добро е,ја оправда довербата што ја имав во него...:pos2:

Ако го земиме Сендерос добри сме само што не ми се верува а според мене најдобра опција би ни била Иванович

Еве нешто од вчера

Голот на Палоши

11304_big.jpg

ѕверови :)

11302_big.jpg

Дармијан (мислам)

11305_big.jpg

Виудез (мислам)

11308_big.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.
Back