Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Загубивме ама нема врска ова е пријателски куп инаку не беше лоша играта на нашите
Калач успеа да му фати пенал на Амаури......Калач за претседател:pipi::pos2:

Загубивме ама нема врска ова е пријателски куп инаку не беше лоша играта на нашите
Калач успеа да му фати пенал на Амаури......Калач за претседател:pipi::pos2:

dobro se drzevte steta so ne go gledav prviot mec so napoli i ako znae nekoj dam i kaze koj gi da de golovite od toj mec? znam deka sum dosaden so vi smetam ama kje mi izvinite :salut:

Super bese, izigraa i dvete ekipi dobro no za kraj, Favali koj promasi i minatitot kup i sega promasuvase, nema vrska prijatelski natprevar vie osvoivte berluskoni, a nie ovaj nereseno heheheh sepak dobra igra na Milan i Juve pozz

dobro se drzevte steta so ne go gledav prviot mec so napoli i ako znae nekoj dam i kaze koj gi da de golovite od toj mec? znam deka sum dosaden so vi smetam ama kje mi izvinite :salut:
Да да добри бевме и ние и вие иако мислам дека малце бевте подобри од нас.....голот го даде Палоши против Наполи а ако мислиш за Јуве на пенали сте тепале
Не си досаден прашај што сакаш во врска со Милан
Позз:salut:

Добар тест за младите на Милан сите се покажаа добро ама најмногу впечаток ми оставија Антонини и Дармиан, треба Анчелоти да им дава повеќе шанса место Фавали да го гледам нека го стае Дармиан.

Наполи-Милан 0-1 (Палоши 45`)
Јувентус-Милан 0-0 (Јуве победи на пенали Амбро и Фавали промашија)

Добар тест за младите на Милан сите се покажаа добро ама најмногу впечаток ми оставија Антонини и Дармиан, треба Анчелоти да им дава повеќе шанса место Фавали да го гледам нека го стае Дармиан.

Наполи-Милан 0-1 (Палоши 45`)
Јувентус-Милан 0-0 (Јуве победи на пенали Амбро и Фавали промашија)
На првата утакмица Видуез беше многу добар

Да да имаме добра младина само треба повеќе шанса да им се даде особено на Антонини одличен играч супер градба Амбро 2, игра и лев и десен бек а може и во средината да игра тоа е и најдоброто што може на повеќе позиции да игра...
Уругвајците се добри Кардачо според мене ќе биде супер замена за Пирло а и Вуидс е добар...

За натпреварот вечерва ќе кажам само дека на сите три тима не им беше мн важно кој ќе победи бидејќи немаше голема важност и се одвиваја натпреварите во пријателски дух (колку е можно пријателски меѓу трите клкуба ) .

Луѓе ме интересира дали Анчелоти му направи вака :bip:на навивачите на Јуве

Одлична игра на младите како антонини,дармиан,палоски,кардачо и навистина добро изигра вједес
Пс. Не ни треба шева само одбрана нека земат 1 ..

Дигао се повредил во коленото многу лошо во Стандард и нема да игра 6 месеци

а вчера кога даваше изјава на тв Галијани на турнирот го спомна Сендерос ама не разбрав ништо само името
и затоа не знам што е работата ваљда го сакаат сега него

браво браво за пилиштарите комплет Вуидес,Карадачио,Палоски и Дармиан сите беа супер.Сидорф и направи заплена на топката имаше посед на топка 90% :)
Сеа не знам кој беше еден жут десно што играше на “уци’’завршуваше некако,под итно нека батали фудбал нека се упише на кајак или риболов :) поима нема!!!

Во игра е Сендерос,мене ми се свиѓа ептен он ама не верувам дека Арсенал ке го даде,Венгер тешко ги дава таквите што ги направил луѓе а ние џокерот си го потрошивме со Фламини (а сакав со Перси да го потрошиме.) Сендерос гине на терен а му пресудија две три топки што и не беа скроз негова кривица.Како и да е ако дојде и он мислам дека сме спремни за било кој годинава.

За Шева се разочарав ептен, не ми е толку за тоа што се палам не него :) и емотивна врзаност ама ке створеше во напад ситуација “мала бара многу крокодили’’ и на толкава конкуренција ке мораше да се изроди квалитет и да се најде правиот тандем.

едит Дигао се повредил.... слободно со тој “уци’’ од погоре нека се упише на кајак и он,и така пома нема :pos:

Ви избришав 16 мислења на темава. Кон банови не прибегнав пошо нејќам да си го расипам денов, а шубо ми трна. Торпедо, следен испад и ќе се поздравиме. :helou: Ајт.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom