Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Редно време е Симич да го напушти Милан и да замине во некој клуб,секако не го ни пуштаа во Милан за џабе пари само даваа за него во Милан сигурно има уште едно 5-6 кои треба да одат аут и да дојдат на нивно место многупомлади играчи.
Иако сега вој состав ни е добар ни фалат подобри играчи во одбрана како и уште еден напаѓач.

Aбе има уште да игра тој во Милан, не знам зашто на ваков потег се одлучил:toe:

хех ... истиот доктор во Милан што тврдеше дека операцијата на Кака била непотребна и само му ја влошила состојбата... сеа е со друго мислење, вели дека не било толку сериозно само му требал одмор и третмани...

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=809200

хех ... истиот доктор во Милан што тврдеше дека операцијата на Кака била непотребна и само му ја влошила состојбата... сеа е со друго мислење, вели дека не било толку сериозно само му требал одмор и третмани...

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=809200
овој докторов стварно е глуп
јас ептен си го сакав тој предходниот со наочарите
а не овие...:nesum:

ќе го упропастат самите кака:kesa:

Брат немаш поима колку е лошо да го заебеш менискусот јас ја имам таа повреда и сега неможам ни у мало да свртам фудбал малку поголемо оптоваруванје и пак си ја заебал работата за 2-3 недели а после пак стара песна со поголемо оптоваруванје тоа е нешто како рскавец и се разресува и мн е гадна болката не би сакал на никој да му се деси тоа!

Незнам зошто толку кревате паника кога 3/4 од новостите се шпекулации и измислици така да почекајте не верувам дека е толку сериозна повредата на Кака и не бил прв ни ќе биде последен на сите им се има случувано ова и го поминале,секако сепак се работи за врвни доктори и со малку повеќе терапии тренинзи коленото на Кака се надевам дека ке биде добро.

Брат немаш поима колку е лошо да го заебеш менискусот јас ја имам таа повреда и сега неможам ни у мало да свртам фудбал малку поголемо оптоваруванје и пак си ја заебал работата за 2-3 недели а после пак стара песна со поголемо оптоваруванје тоа е нешто како рскавец и се разресува и мн е гадна болката не би сакал на никој да му се деси тоа!

Може е така ама сепак не можеш да ги споредуваш нашите Македонски доктори со некои други специјалисти посебно на фудбалерите.

Може е така ама сепак не можеш да ги споредуваш нашите Македонски доктори со некои други специјалисти посебно на фудбалерите.
мајсторе се работи за коленопа сега размисли а и не се баш некои шпекулации ако се знае дека нешто слично беше објавено и на официјалната страна на милан верувај дека се работи за тешка повреда јас мисто сакам како тебе да се врати кака и не сакам да се повтори ван бастен!

ко прво незнам дали точно се работи за менискусот како повреда кај Кака... но како и да е стварно е непожелно такво нешто да се случи на некој особено спортист , се работи за две 'рскавични плочки кој служат за движење на коленото

knee_meniscus_surgery_anatomy01.jpg

... кај Кака беше пронајдено Тендинитис што во најголем процент од случаевите се воспалува заедно со менискусот... но немора да значи, така да се надевам дека Кака е само преморен и му треба одмор :smir:

Докторот не се сложува со операцијата, верува дека таа можела да се одбегне, иначе и во првата изјава вели дека повредата не е сериозна и дека нема врска со операцијата што е извршена

bas me nervirat ovie od milan davad isjavi koj ki razocarat navivacite
sedorf kazal deka karierata na kaka ne e vo rezik kaj odi do tamu ne znam isto i lekarot na milan prvo kazuva deka ne trebalo pa go smeni misleneto pa kazuva deka kaka ke se vrati vo prviot mec so bologna
a za ovie novite kazete nesto pa ne razbiram nisto sto ke se sluci ni nemase oficialno vo acmilan.com samo direktno vo trening i toa :back:

Овие новиве официјални се земени или проба,стварно оти и јас ништо не видов на странава

еве бе од официојална страна на Милан:

MILANELLO - Mathias Cardacio and Tabarè Viudez are in every effect two Milan players, both of their contracts having been deposited in the Lega yesterday. Cardacio will wear the number 14 shirt while Viudez will wear number 20. The two Uruguayans trained regularly today at Milanello and will present themselves to the group and to Carlo Ancelotti tomorrow

што значи се официјално играчи на Милан регистрирани во Лигата
и плус пишуваше некаде и дека ќе играат против Манчестер Сити особено Viudez пошто немаме други напаѓачи а тој бил офанзивен играч

да тој ига нешто слично како кака и го нарекуваат уругвајскиот кака а чардачио на оизиција на пирло мислам дека го виде неговиот гол и ти стана јасно со каков сут располага :D

Значи двајцата уругвајци потпишаа за Милан и ги добија броевите на дресовите Вудиаз мислам ке носи 20 а Кардачо 14.
Бориело е одбрал бројката 11 а Фламини бројката 84 што значело годината на раѓање.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom