Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Адебајор изјави дека нема причина зошто да го напушти Арсенал а Бензема нема да си оди од Лион оваа сезона. Најреално е Ето да дојде, ама ни тоа не е сигурно пошто Челзи даваат повеќе пари.
Па не се само тие двајца набројани, има и други.

Знам али ја сакав да коментирам за тие ТРОЈЦА :)

А па тие Лион нека се соземат малце!Бензема 40 милиони!Дрогирани да не се овие!Мочковци!Вакви клубови највише мрзам!Јас знам дека е добар и сакп ама претеруваат!Исти се ко тие Удинезе!За Запата бараат 20 милиони!Куртони едни!

Порше........., ова Ферари подготвен за трансфер во Милан
Не знам шо да кажам за овој многу, ако е за резерва нека иде

А па тие Лион нека се соземат малце!Бензема 40 милиони!Дрогирани да не се овие!Мочковци!Вакви клубови највише мрзам!Јас знам дека е добар и сакп ама претеруваат!Исти се ко тие Удинезе!За Запата бараат 20 милиони!Куртони едни!
Лион има добра трансвер политика, потсети се само колку скапо ги продадоа Абидал, Диара, и др, а за Удинезе штознам, и уште нешто мое убедување е дека Адебајор никогаш нема да дојде у Милан а и не би го сакал, едноставно не е тој тип на играч што го сака Милан.

Порше........., ова Ферари подготвен за трансфер во Милан
Не знам шо да кажам за овој многу, ако е за резерва нека иде

Уште еден од бандата нереализирани Италијански надежи што се изгуби одкако го напуваа,нешто како наш Бонерко:)
Aли пошто дојдовме на дереџе “дај шта даш’’а и овој ми делува последно време тое потценет и неигран може да испадне нешто интересно за скромна цена нормално

претседателот на лион е мрднат тип не дава така лесно играчи а и кога преговара за продажба ги дере тие што сакаат да купат играч од лион

не ја сфаќаш поентата .... тие сакаат да го задржат играчот за својот тим, па затоа даваат толкави цени оти знаат дека никој нема да ги купи што ќе им одговара ... а пак ако ги купи некој и за тие големи цени тогаш уште повеќе ќе им одговара:smir:

Сакаат да ги задржат ама многу кењаат!Претеруваат понекогаш!За Диара колку земаа....и што,пак Диара не е незаменлив во Реал!

Ајде и овој да видиме што ке биде ја не сум го гледал ич,тие Емполи ми се најслабо гледам клуб :) а на јутуб копиљов го нема

Челзи дозволува Милан да преговара со Дрогба..

А за кој кур ви е и Шева? Ете го Дрогба.
И за Шева треба тро појќе евра (фунти), не е за беспари.

А за кој кур ви е и Шева? Ете го Дрогба.
И за Шева треба тро појќе евра (фунти), не е за беспари.
Па поубо Дрогба него Шева туку така го спомнав дека Галиани во изјавите за него беше многу тажен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom