Roswell
Tu Sei Tutta La Mia Vita
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 1.619
- Поени од реакции
- 29
a koj e pa gila ili on e zakon oti otide u foirentina taka li?
Јас реков, со здравје да ојт и понего лошото.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a koj e pa gila ili on e zakon oti otide u foirentina taka li?
А па тебе што те боли за нашите играчи? Сакаш постер од некој росоњер? Ако не тогаш свиткај опашката и да не гледам овде.Дедовци ( Миланези ) кој играчи ги зедовде вие ?
роналдињо потпиша за дедовците ?
i koj sto minatata godina bese izbran za najdobar trenerМислиш на тренер што двапати за 4-5 години освои ЛШ....душо напатена.
abe znaes za igrac koga se jade burek odma stanuva poznat i opsto za se e takaОвој Бориело глеам ѕвезда станал,да не сака 22ката Кака` да му ја даде?Дека е боље од него
!!!
Абе баче, џабе е све тоа кога постојат таленти кои не знаат како е да се освои ЛШ (и истите за утеха вечерва нека сонуваат финале во ЛШi koj sto minatata godina bese izbran za najdobar trener
lugeto sto go mrazat milan ke go napravat zvezda borieloОвој Бориело глеам ѕвезда станал,да не сака 22ката Кака` да му ја даде?Дека е боље од него
!!!
idol si mi zimi se ejЕј миланези да ве прашам нешто ?
Костакурта и Малдини ќе ви играат другата години 1постава, или резерви ќе бидат ?
sto sakas da kazesбориело може да да го снајде истата судбина на џила ... и тој во 2 сезони за парма даде околу 40 гола па ништо не бидна од него , а бориело веќе беше во милан дури и виери беше подобар од него , очекувам да грее клупа а веројатно милан ќе купи уште еден напаѓач бербатов или ето така да не знам зошто толкава галама за бориело ,а и се виде неговиот квалитет денес .