Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ма ако треба и пари ке дадеме само нека го зематНе сте сфатиле убаво, на постот пишува 8,5 милиони ФУНТИ, што во превод би дошло околу 12 милиона евра, така да нема паника.
Не сте сфатиле убаво, на постот пишува 8,5 милиони ФУНТИ, што во превод би дошло околу 12 милиона евра, така да нема паника.
Кака повредата га влече повеќе од пола сезона, при такви стартови како што претрпе Кака сезонава од помалите а и од поголемите клубови добро пројде.кој го повреди кака?
Или немора ...Мора да дојде Рони
Дај не зезај добар си беше младичот, имаше некојси просек на секој 2,5 натпревар да дава гол, што за негова минутажа е доволно добро, и не заборавај колку пати не има спасувано, нека му е со среќа у Фиоре. А за Рони мислам дека ќе му ја мисли до 31 Август.Ма ако треба и пари ке дадеме само нека го земат
Иначе Рони очекувам да го облече дресот на Милан!Мислам дека ке го јаде малиот кога тогаш ке дојде
Џила беше добар???Дај не зезај добар си беше младичот, имаше некојси просек на секој 2,5 натпревар да дава гол, што за негова минутажа е доволно добро, и не заборавај колку пати не има спасувано, нека му е со среќа у Фиоре. А за Рони мислам дека ќе му ја мисли до 31 Август.
A како можеш да очекуваш нешто од Роналдо кој има помалку од 10 настапа за Милан???Џила беше добар???
Ма дај не зезај тој ако беше добар јас сум Хитлер ебате
Во Милан треба да играат напаѓачи како Пато,Роналдо,Шевченко,Инзаги што кога и да го пуштат се надеваш дека ке ја сврти утакмицата или ке постигне гол!Искрено,дали некогаш кога ке го видиш дека влага Џила во игра си помислуваш дека може да даде гол?Јас не!
Сите голови што ги има дадено сезонава и минатата повекето се на среќа а тие што не се на среќа ситуациите се потешко да промашиш одколку да погодиш!:forza:
Братче ајде оди дади ти 100 гола на среќа бе да те видам!На среќа се даваат 1-2 еве 10 стави ги,а не 100A како можеш да очекуваш нешто од Роналдо кој има помалку од 10 настапа за Милан???
Инзаги од 100 гола за Милан 95 му се на среќа а 5 му се од офсајд, ја стандардно како и секогаш не очекувам ништо, Пато допрва треба да се покажува, така да само од Шевченко сум го очекувал тоа.
Да бе братче он играше само во Сабота али лом правеше!Џилдардињо да го оставаш да одмара 1 месец џабе му е!Што е слаб слаб е,неможе да се пронајде во Милан тоа дефинитивно!Инзаги тогаш играше повеке во Лига на Шампиони ама се истури од давање голови,исто така и оваа година само во Сериа А!Луцифер морам да те корегирам. Лани Роналдо немаше право на настап во Л.Ш. за Милан, но затоа Изаги беше во топ форма, исто и Кака и Зидорф. Роналдо играше во саботните изданија на Серија А, додека Изаги во Л.Ш. Стар си е човекот, неможеше се да издржи.
Ти лафиш ама не си у тек што лафиме ниеАбе само Пато вреде,друго се старци-фрли ги у ѓубрето(лафам за нападот)