Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сте сфатиле убаво, на постот пишува 8,5 милиони ФУНТИ, што во превод би дошло околу 12 милиона евра, така да нема паника.
Ма ако треба и пари ке дадеме само нека го земат:)
Иначе Рони очекувам да го облече дресот на Милан!Мислам дека ке го јаде малиот кога тогаш ке дојде

Не сте сфатиле убаво, на постот пишува 8,5 милиони ФУНТИ, што во превод би дошло околу 12 милиона евра, така да нема паника.

да и јас не видов ... сепак 12 милиони евра е најреално според мене :helou:

Никој не го примети тоа фунти :D

кој го повреди кака?
Кака повредата га влече повеќе од пола сезона, при такви стартови како што претрпе Кака сезонава од помалите а и од поголемите клубови добро пројде.
Мора да дојде Рони
Или немора ...

Ако дојде Рони тогаш сакам Сидорф на клупа да го гледам ...

Ма ако треба и пари ке дадеме само нека го земат:)
Иначе Рони очекувам да го облече дресот на Милан!Мислам дека ке го јаде малиот кога тогаш ке дојде
Дај не зезај добар си беше младичот, имаше некојси просек на секој 2,5 натпревар да дава гол, што за негова минутажа е доволно добро, и не заборавај колку пати не има спасувано, нека му е со среќа у Фиоре. А за Рони мислам дека ќе му ја мисли до 31 Август.

Дај не зезај добар си беше младичот, имаше некојси просек на секој 2,5 натпревар да дава гол, што за негова минутажа е доволно добро, и не заборавај колку пати не има спасувано, нека му е со среќа у Фиоре. А за Рони мислам дека ќе му ја мисли до 31 Август.
Џила беше добар???
Ма дај не зезај тој ако беше добар јас сум Хитлер ебате:)
Во Милан треба да играат напаѓачи како Пато,Роналдо,Шевченко,Инзаги што кога и да го пуштат се надеваш дека ке ја сврти утакмицата или ке постигне гол!Искрено,дали некогаш кога ке го видиш дека влага Џила во игра си помислуваш дека може да даде гол?Јас не!
Сите голови што ги има дадено сезонава и минатата повекето се на среќа а тие што не се на среќа ситуациите се потешко да промашиш одколку да погодиш!:forza:

Џила е продаден или го дадоа на позајмица? Според цената што ја гледам, највероватно е продаден. Ајде да видиме што ке донесе Галијани во редовите на Милан....

Џила беше добар???
Ма дај не зезај тој ако беше добар јас сум Хитлер ебате:)
Во Милан треба да играат напаѓачи како Пато,Роналдо,Шевченко,Инзаги што кога и да го пуштат се надеваш дека ке ја сврти утакмицата или ке постигне гол!Искрено,дали некогаш кога ке го видиш дека влага Џила во игра си помислуваш дека може да даде гол?Јас не!
Сите голови што ги има дадено сезонава и минатата повекето се на среќа а тие што не се на среќа ситуациите се потешко да промашиш одколку да погодиш!:forza:
A како можеш да очекуваш нешто од Роналдо кој има помалку од 10 настапа за Милан???
Инзаги од 100 гола за Милан 95 му се на среќа а 5 му се од офсајд, ја стандардно како и секогаш не очекувам ништо, Пато допрва треба да се покажува, така да само од Шевченко сум го очекувал тоа.

A како можеш да очекуваш нешто од Роналдо кој има помалку од 10 настапа за Милан???
Инзаги од 100 гола за Милан 95 му се на среќа а 5 му се од офсајд, ја стандардно како и секогаш не очекувам ништо, Пато допрва треба да се покажува, така да само од Шевченко сум го очекувал тоа.
Братче ајде оди дади ти 100 гола на среќа бе да те видам!На среќа се даваат 1-2 еве 10 стави ги,а не 100:)Значи човекот има знаење и дава голови како луд кога е најпотребно и ептен ептен го поштувам заради тоа!А за Роналдо хехе заборави лани дека он го донесе Милан у Лига на Шампиони???Ти текнува дека од кога дојде Роналдо почна да гази Милан?Одма заборавате!Барем играл 10 утакмици ама дал 10 гола а не како Џила минатите сезони го утепаа форсирање а овој за греови неможе да стартува!:top:

Луцифер морам да те корегирам. Лани Роналдо немаше право на настап во Л.Ш. за Милан, но затоа Изаги беше во топ форма, исто и Кака и Зидорф. Роналдо играше во саботните изданија на Серија А, додека Изаги во Л.Ш. Стар си е човекот, неможеше се да издржи.

Луцифер морам да те корегирам. Лани Роналдо немаше право на настап во Л.Ш. за Милан, но затоа Изаги беше во топ форма, исто и Кака и Зидорф. Роналдо играше во саботните изданија на Серија А, додека Изаги во Л.Ш. Стар си е човекот, неможеше се да издржи.
Да бе братче он играше само во Сабота али лом правеше!Џилдардињо да го оставаш да одмара 1 месец џабе му е!Што е слаб слаб е,неможе да се пронајде во Милан тоа дефинитивно!Инзаги тогаш играше повеке во Лига на Шампиони ама се истури од давање голови,исто така и оваа година само во Сериа А!

Абе само Пато вреде,друго се старци-фрли ги у ѓубрето(лафам за нападот)

Абе само Пато вреде,друго се старци-фрли ги у ѓубрето(лафам за нападот)
Ти лафиш ама не си у тек што лафиме ние:):haha:
И ние сме свесни дека Пато е млад и надежен али врати се поназад и види за што збориме:)

aj доста со вакви глупи постови , секој си има свое мислење а мое е дека Џила беше добар играч и во лошо и во добро го поштував...

дајте нешто ново бе луѓе , трансфери ?... па и шпекулации нека се... пишете нешто онтопик

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom