Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е маникен, тој е еден од мојте омилени играчи во Милан
Ај ќе го вратам пак назад за аватар, а еве и негова слика во дресот на Милан.
![]()
Има 21год. и Французин е![]()
lellellelel!!! kolku e ubavvv!!! vauuuuuuu!!!!ic ne go pustale da igra, neli? zatoa i ne go znam, sigurno!!!![]()
Абе ја кога ти викам навивај за Милан, има многу убави фудбалери ама ти не ги знаеш, ти навиваш за Челзи кој од кој поцрн ... (или по црнците си)lellellelel!!! kolku e ubavvv!!! vauuuuuuu!!!!ic ne go pustale da igra, neli? zatoa i ne go znam, sigurno!!!![]()
демек редовно гледаш па не си го видела :poss:
Абе ја кога ти викам навивај за Милан, има многу убави фудбалери ама ти не ги знаеш, ти навиваш за Челзи кој од кој поцрн ... (или по црнците си)
пс. Кака` и Неста се заФатени
@Џоре ... остај бе кај виде провокација ти :smir:[/qu
ja sakam sekoj fudbaler so e ubav, osven kike od man.u. ne znam so go pravat lugevo!!!taka da za site navivam, ama najmnogu za celzi (normalno)
Цуро... гледаш фудбал заради убавината на фудбалерите или од што сакаш фудбал да гледаш (ако воопшто и гледаш).ja sakam sekoj fudbaler so e ubav, osven kike od man.u. ne znam so go pravat lugevo!!!taka da za site navivam, ama najmnogu za celzi (normalno)
Цуро... гледаш фудбал заради убавината на фудбалерите или од што сакаш фудбал да гледаш (ако воопшто и гледаш).