Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
браво браво ... мора до крај да издржиме и да продолжиме вака :helou:

Честито победи тој што ја сакаше повеќе победата.

И тој што заслужи д победи , браво за цел тим ги немнаше интер цел натпревар посебно честитки за Кака незадржлив .

F O R Z A M I L A N

prvo poluvreme inzaghi mnogu promasi me raznervira..a vtoro me ublazi :pos2:

ПОБЕДААААААААА ... тоа што ни требаше
Браво за Кака браво за Пипо браво за МИЛАН !!!

4то место сме моментално мораме да тепаме и следните 2 утакмици и ЛШ е наша

:milan1:

ПОБЕДААААААААА ... тоа што ни требаше
Браво за Кака браво за Пипо браво за МИЛАН !!!

4то место сме моментално мораме да тепаме и следните 2 утакмици и ЛШ е наша

:milan1:

i Milanez se oglasi za pobedata GOOOO sledno kolo so Napoli.. :vozbud:

Честитки за мајсторите кои покажаа кој е кој... Штета што и Пато не се запиша во листата на стрелците. Инаку Фиорентина загуби од Каљари, така да сега сме на четвртото место. Мора да се победат уште последните две утакмици, за конечно дилемите за влезот во Л.Ш. наредната сезона да се расчистат.

Леле Пипо е мајстор над мајсторите!!!!!!! Браво за Милан! Во јака форма сме и наредните 2 утакмици би требало да тепаме!!!

Наредна ви е со Наполи и последна со Удинезе овој натпревар ке одлучи кој ке оди во Лига на шампиони ке биде многу неизвесно.

Честитки на победата ... ги надигравте Интер комплетно. Кака се покажа во вистинско светло и докажа зошто беше избран за најдобар играч во светот. Се на се заслужена победа на Милан.

браво милааан
одамна ги немав видено вака мотивирано да играат
преубав натпревар со заслужена наша победа

Sekoja cest za pobedata odlicna igra na kaka,a inzagi e car uste ednas toa go potvrdi,bez nego milan tesko dava golovi.Ovaa utakmica potvrdi deka milan nema problemi so napad ni so odbrana iako ne e loso nekoe zasiluvanje,ama sredniot red za toa e zrel za remont,posle 2:0 malku inter pritisna i pocna da puka na site strani,pirlo ne moze da izdrzi duel igra,a ambrozini plivase cela utakmica i e najlos igrac na milan celo prvenstvo,za nego mora da se najde zamena slednata sezona.Uste ednas za inzagi,toj covek ne mozes da go iznapofalis lani ja donese titulata,a ovaa godina otkoga se vrati milan se preporodi i posle ovaa pobeda sigurno vleguva vo liga na sampioni.BRAVO CARE

Izjava na Adriano Galiani Flamini vecerva vo Milano da potpise cetirigodisen dogovor.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom