Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бразилецот Диего Алвес кој игра за Алмеријаза е новиот избор на Милан за голманското место. Тој има 22 години и има плус италијански пасош. Па Милан најверојатно ќе започан преговори со него.

А исто така се заинтересирани и за бразилецот Ернанеш кој игра во Сан Паоло и има 22 години.

Галијани пак е незадоволен од пласманот на Милан на табелата во серија а и се надева дека ќе дојдат до 4тото место бидејќи не може да го замисли Милан во куп на Уефа а не во Лига на шампиони. (епа кога ќе ги види ќе му текне дека треба да потроши некое евро за доби нови играчи). Но затоа изјавил дека е пресреќен што во тимот игра Пато и е фасциниран од неговиот гол за репрезентацијата.

коњо ccc
Што мајка бара тој во Милан бе ... не ни треба, убаво вика Армин Баптиста да си го земеме иако не е ѕвер ама добар бразилски тандем би биле Пато-Кака-Баптиста :)

More podobro trio ke nemase od Kaka-Pato-Ronaldo ama .... ronaldo se povredi ... :S :S ... a bi bilo dobro i kaka-pato-ronaldinho i pak bi bilo KA-PA-RO :D :D

Милан го дава Џилардоњо во замена за Мексес
-не знам дали овај трансфер ако успее дали ќе биде добар или не, знае некој колку е проценет Мексес? Да не треба да ни доплатат:)

Мислам дека не би била добра замена!! Мексес многу варира со играта и формата, А овие штом толку запнале да го даваат Џила во замени,значи или ќе го враќаат Бориело,или ќе купат двајца напаѓачи!! Повеќе ми се допаѓаа тие другите комбинации со трансфери во кои е вклучен Џила. На пример за Монтоливо,или Фреј!

Abe ako sakaat da go smenat so Goran Maznov neka go smenat. Samo da go smenat. Alberto Gilardino go srami Milan.

ауауауауауа дај господе да се деси ова Мекцес го сакам ептен а Џила го нејкам ептен..топ трансфер би било ова

wtf
Колку пати не извадил од гомна во 90` мин. колку пати му помогнал на Милан тоа заборавате ...
Точно е дека не игра во добра форма ама не можеш да го споредуваш со Мазнов.
Во Џила го гледам новиот Пипо, не некој супер голгетер од класата на Дрогба, него човек кој знае да го реши натпреварот.

Ако го менуваат Џила нека го сменат за Фреј или ако го сака Рома нека ни го даде Акилани или Мансини а не Мексес.

пс.
Ќе има дирекно пренос од Милан во недела :milan7:

wtf
Колку пати не извадил од гомна во 90` мин. колку пати му помогнал на Милан тоа заборавате ...
Во Џила го гледам новиот Пипо, не некој супер голгетер од класата на Дрогба, него човек кој знае да го реши натпреварот.

Ако го менуваат Џила нека го сменат за Фреј или ако го сака Рома нека ни го даде Акилани или Мансини а не Мексес.

пс.
Ќе има дирекно пренос од Милан во недела :milan7:

Скроз се сложувам со Миланез!! Џила сепак сезонава,иако не игра во добра форма, неколку пати не спаси,а и во претходните сезони!! Скоро 100% сум сигурен дека ако остане во Милан наредната сезона ќе биде многу многу подобар!! А за размената со Мексес,пишав погоре(јас така мислам).

wtf

пс.
Ќе има дирекно пренос од Милан во недела
:milan7:

ТОП! :)

А што се однесува до Џила, имам по малце недефиниран став, првата сезона бев задоволен од него, после тоа почнаа проблемите, и цело време се надевам дека не забораил да игра фудбал и дека пак ќе биде оној стариот..........ама по се изгледа забораил! :(

Абе луѓе форма е тоа,варира!! Секој играч има по еден таков период!! Видете го Роналдињо, или на пример Роналдо во реал една сезона беше ужас,а пред тоа и после во Милан,пак беше феномен!!!

Абе вие што мислите јас го сакам Џила кога промашува :)
Aко дојде некоја добра замена за него нека си иде и фала за се што стори за Милан, ако не ќе се молиме да му појде во наредната сезона.
А и што е толку добар Мексес па за него да го даваме Џила, исти е ка Каладзе само овој нашиот појќе греши а тој појќе црвени добива ...

пс. Гуркуф до Мај ќе размислува за неговата иднина ... дали ќе остане во Милан или ќе го напушти

секоја чест за џила ама премногу пари беа платени за него за да биде новиот пипо и да постигнува голови во 90 мин + пипо си е пипо нема никој како него . трампа со мексес нема шанси иако би им одговарало на двете екипи сепак мексес можат и без трампа да го добијат , подобро да го искористат за некој потешко достапен играч ако веќе решат да ослобода нормално

Абе вие што мислите јас го сакам Џила кога промашува :)
Aко дојде некоја добра замена за него нека си иде и фала за се што стори за Милан, ако не ќе се молиме да му појде во наредната сезона.
А и што е толку добар Мексес па за него да го даваме Џила, исти е ка Каладзе само овој нашиот појќе греши а тој појќе црвени добива ...
Така бе пријателе, конечно еден да го рече ова!!!!!!!!!!!!!

Мислам дека не би била добра замена!! Мексес многу варира со играта и формата, А овие штом толку запнале да го даваат Џила во замени,значи или ќе го враќаат Бориело,или ќе купат двајца напаѓачи!! Повеќе ми се допаѓаа тие другите комбинации со трансфери во кои е вклучен Џила. На пример за Монтоливо,или Фреј!

Џила стварно го спасил Милан во многу ситуации..Ама според мене како да игра под притисок во Милан некако, не можи да дојде до израз многу,а има квалитети...

Јас го поштувам многу Џила ........ Арно вика Миланез многу пати не има вадено од гомна.... а и коа имаше шанси Милан да оди втора лига .... Гатузо и Џила се сеќавам дадоа изјава дека и во втора лига ќе останат со Милан...... !!! И се уште е млад мислам дека ке влезе во форма .......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom