Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Zdravo decki ! Nemojte da bidete tolku pesimisti cetvrto mesto ni e sigurno a vo godinite so vleguvame so kvalifikacii vo ligata na sampionite ja osvojuvame.

Zdravo decki ! Nemojte da bidete tolku pesimisti cetvrto mesto ni e sigurno a vo godinite so vleguvame so kvalifikacii vo ligata na sampionite ja osvojuvame.

Има вистина во тоа, ама неможе на традицијата да се потпреме, кога реално треба да се поработи малце на тимот за следната сезона. Во секој случај и ја мислам дека ќе освоиме 4то место.

OVA NE E VISTINA, ne sum bil jas:pos2:
Ццц... не очекував вака фан да си збори против клубот, на пр. Милан колку и да губи никогаш не сум рекол лошо, а ти еднаш изгубиле Интер и одма медра :nesum:

хаха Гатузо изјавил дека посакува Рома да е шампион :pos2: така така се сложувам со него.

Додека па Дрогба избира помеѓу Милан и Реал за тоа која ќе биде неговата следна фудбалска дестинација и кај ќе ја продолжи кариерата.

хаха Гатузо изјавил дека посакува Рома да е шампион :pos2: така така се сложувам со него.

Додека па Дрогба избира помеѓу Милан и Реал за тоа која ќе биде неговата следна фудбалска дестинација и кај ќе ја продолжи кариерата.

цц цц има ли некој што не е против интер :)

цц цц има ли некој што не е против интер :)

не верувам па грд клуб се или ги сакаш или ги мразиш ај порано дека има ситуација таква некои од сожалување ги симпатишаа ама помина тоа....башка во овој Фан клуб ли вакви прашања бееhihi

Дечково да не е наследник на Кака во Сао Паоло? Би дошол доста добро ваков играч во Милан. Абе кога има утакмица сега? И со кој играме?

Ајдеееееееее уште малку шпекулации!!! Уште еден на листата: Нистелрој
Којзнае уште кого ќе купат до 1 јули.....:pos:

Дечково да не е наследник на Кака во Сао Паоло? Би дошол доста добро ваков играч во Милан. Абе кога има утакмица сега? И со кој играме?

Со Аталанта дома во недела во 15.00, а Фиорентина игра со удинезе во гости. Очекувам многу од Ди натале и компани. :icon_lol::icon_lol:

Со Аталанта дома во недела во 15.00, а Фиорентина игра со удинезе во гости. Очекувам многу од Ди натале и компани. :icon_lol::icon_lol:

Ајде првпат навиваме за Удинезе!!!!!!!! Напред Запата,не му давај на Муту да мрдне!!!!!!!:vozbud:

До први јули ќе купат многу хартија за да си пишуваат желби од Берлускони кој да го земат. А од први не ќе можат ништо да купат, све ќе потрошат за хартија:pos2:

ako ne go zemat mladiot HERNANES navistina nisto od milan klasa igrac
http://youtube.com/watch?v=wMNOAWfRasQ
А кај пишува дека се заинтересирани за овој ?
Леле и коњо се најде на листата бе ццц....

Нека го вратат Бориело не ни треба никој друг, а може и Шева да го донесат како замена за Роналдо, а не РВН да ми го носат ...

пс. Овој е супер замена за Каладзе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom