Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Слабо покажува интерес Анчелоти да го врати Оливеира во тимот, плус минатата сезона мн. слабо се покажа се виде дека не му оди во Италија, а во Шпанија партал прави така да ќе си остане во Шпанија ...

пс. Што ќе се враќа осети еднаш како е да освоиш ЛШ :)

Мислам дека не си во право. Секој може да има една сезона тешка и да биде потрошено времето во прилагодување. Оливеира е одличен играч, и сезоната пред да дојде во Милан беше најдобар стрелец во Примера. Сезонава веќе има постигнато 11 гола на 17 натпревари, тоа се одлични бројки. Анчелоти еднаш кажа дека ги прати настапите на повеќе позајмени фудбалери, како Бориело, Лука Антонели, и нормално Оливеира, и мислам дека убаво ќе размисли дали ќе го повика назад или ќе го продава, а и да не заборавиме Милан 'фрли' многу пари за него. Околу 20 милиони евра мислам.

Оливеира, Пато, Бориело,Џила, и евентуално ако се врати мојот миленик а верувам и на повеќето тука, Шева се 5та напаѓачи од кои еден ќе 'лета' и ќе се формира напаѓачката 4ка за следната сезона! (нормално тука секогаш ќе бидат и Гранде Пипо и Феноменот) :)

Не реков дека е лош играч, туку дека Анчелоти нема да сака да го врати во тимот мислам дека ќе го остави во Сарагоса каде ќе може да игра a не да грее клупа. Да го позајмеше некаде во Италијански клуб како Бориело ајде, ама он го врати во Шпанија и таму ќе остане според мене.
Ако купи Милан некој напаѓач тогаш би требало да го остави Оливеира а ако не купи ниеден тогаш ќе бидат вратени Оливеира и Бориело, плус Џилардино нема да остане во Милан идната сезона можно е да напушти.

пс. И Поци е наш :)

Едно прашање вон дискусииве околу напаѓачите на Милан:wink:
Има ли во Македонија регистрирано здружение на навивачи на МИЛАН т.е ФАНКЛУБ?

Eве уште една можна трампа: Џила за Монтоливо од Фиорентина
Го немам гледано Монтоливо,или не сум го приметил,ама го споредуваат во стилот на игра со Пирло.
Ако Милан планира да го даде Џила,значи дека на лето ќе носат 2 напаѓачи,од кои едниот 90% ќе биде Бориело.

Изгледа нема, ако знае некој подетално нека ти објасни, има само некои блогови за Милан кој еднаш во месец менуваат содржина :)
Eве уште една можна трампа: Џила за Монтоливо од Фиорентина
Го немам гледано Монтоливо,или не сум го приметил,ама го споредуваат во стилот на игра со Пирло.
Ако Милан планира да го даде Џила,значи дека на лето ќе носат 2 напаѓачи,од кои едниот 90% ќе биде Бориело.
И кај ќе го ставиме да игра ... ?
Не ни треба овој играч. ако сакаат Фреј да ни го дадат ОК ако не нека платат 20м + :)

Добро прашање. Јас прво сакав да ги прочитам повеќето постови на темата каде е посебно се дискутира за официјалните фан клубови нo не најдов дека за Милан има некоја организација или нешто слично.

Е сеа вака, јас, со уште тројца дечки, од кои едниот е од Битола имаме еден блог на фанови на Милан од Македонија. Нормално ние сме тие кои го одрзуваат блогот, инаце нормално си има надворешни посетители. Адресата на блогот е MILANFANSMKD.BLOGSPOT.COM(Ако ова се коси со политиката на форумов, каже те ми за да ја иабришам адресата) .

Нашата цел е да успееме да се собереме што повеќе луѓе, каде ќе може да дискутираме за успесите и неуспесите на клубот, а во догледно време и да почнеме да се собираме заедно, каде би гледале натпревари заедно(ќе си одбереме едно место, каде цело време би се собирале) , и нормално ќе пробаме да воспоствиме контакти со други фан клубови на Милан од околните земји а и пошироко, и во иднина ќе пробаме и да организираме патувања на некои утакмици на Милан. Нормално за сево ова да почне да функционира потребно е да се собереме што повеќе луѓе, а знам дека фанови на Милан кај нас има многу! :) Идеата Мислам дека е добра, па повелете посетете го блогот, но има една ствар што треба да ја знаете, за да можете да коментирате на блогот ќе треба да си отворите маил на GOOGLE односно на GMAIL, само така ќе можете да оставате коментари.

Поздрав и ако има прашања повелете.

Добро прашање. Јас прво сакав да ги прочитам повеќето постови на темата каде е посебно се дискутира за официјалните фан клубови нo не најдов дека за Милан има некоја организација или нешто слично.
Мислам дека форумов е добро место да се собереме , организираме ние, навивачите на Милан и да формираме ФАНКЛУБ !
Не знам дали е можно (а зашто не би било ) да се обратиме до клубот со кој би го известиле дека имаме формирано Фанклуб , па да биде и официјален . Нешто слично имаат направено навивачите на Арсенал , овде во Македонија . Имено , нивниот Фанклуб е регистриран и во Арсенал , имаат и членски карти . А за заедничко следење на натпреварите на Арсенал да не зборам , појдете во Shankeys (така мислам дека се викаше Пабот , поранешно MCM) .
Интересна идеја , зашто да не се организираме и официјално да ја зголемиме `Армијата` на навивачи на Милан :helou:

И кај ќе го ставиме да игра ... ?
Не ни треба овој играч. ако сакаат Фреј да ни го дадат ОК ако не нека платат 20м + :)

Па добро не би било лошо да имаме замена за Пирло,или било кој во среден ред!!! А и овој уште не светски познат играч,па по секоја цена да сака да игра во прв тим.Од кај знаеш можда ќе му земе местото на некого!!

Мислам дека форумов е добро место да се собереме , организираме ние, навивачите на Милан и да формираме ФАНКЛУБ !
Не знам дали е можно (а зашто не би било ) да се обратиме до клубот со кој би го известиле дека имаме формирано Фанклуб , па да биде и официјален . Нешто слично имаат направено навивачите на Арсенал , овде во Македонија . Имено , нивниот Фанклуб е регистриран и во Арсенал , имаат и членски карти . А за заедничко следење на натпреварите на Арсенал да не зборам , појдете во Shankeys (така мислам дека се викаше Пабот , поранешно MCM) .
Интересна идеја , зашто да не се организираме и официјално да ја зголемиме `Армијата` на навивачи на Милан :helou:
Pa ako mislite deka ima sansa da se otvori oficijalen fanclub na AC Milan vo makedonija jas mozam da zemam nekoi informacii od clubot kaj sto sum zaclenet ovde vo Italija.

Pa ako mislite deka ima sansa da se otvori oficijalen fanclub na AC Milan vo makedonija jas mozam da zemam nekoi informacii od clubot kaj sto sum zaclenet ovde vo Italija.

Епа одлично. Чим имаме наш човек таму се ќе биде полесно. Фала што се понуди. Ајде ние ќе пробаме да се организираме тука прво, па после ќе побараме твоја помош од таму. Поздрав.

Адните се сите на МСН и ќе се договориме ... половина и повеќе имаат МСН во профил тие што не немаат нека стават.

До "MilanBRN". Друже имам неколку прашања до тебе, ако не те мрзи да ни дадеш некои одговори што би ни користеле. :)

1. Ти си зачленет во официјалниот Фан клуб во Миланно?
2. Дали имате некоја веб страна?
3. Ако можеш да дознаеш во догледно време дали воопшто Официјалниот фан клуб во Милано има соработка со другите Фан клубови од другите земји.

Фала однапред, поздрав.

До "MilanBRN". Друже имам неколку прашања до тебе, ако не те мрзи да ни дадеш некои одговори што би ни користеле. :)

1. Ти си зачленет во официјалниот Фан клуб во Миланно?
2. Дали имате некоја веб страна?
3. Ако можеш да дознаеш во догледно време дали воопшто Официјалниот фан клуб во Милано има соработка со другите Фан клубови од другите земји.

Фала однапред, поздрав.
Jas sum vece 10 godini aktiven clen na "MILAN CLUB RAVENNA" i mozam da pobaram nekoi informacii i pomos za da otvoreme Fanclub vo Makedonija, posto znam deka vo mnogu stransli drzavi gi ima i oficijalni se. Veb strana nasiot club nema a imate od site Milan clubovi zaednicka i oficijalna veb strana www.milanclub.it. Nie vo ponedelnik i vo petok se zbirame pa mozam da se rasprasam deneska nemase nisto ovde beze veligden pa do petok ce mozam da vidam nekoj. pozdrav

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom