Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Golemite clubovi kako sto e Milan nemaat vreme da gi ucat napadzacite kako da klavaat golovi,zatoa sto konkurencijata e golema koga dobivase sansa Borielo nikogas nisto ne pokaza i da se vrati vo milan ce skapi na klupa. Vo Genoa e bez konkurencija i site go forsiraat nego pa za toa e toa sto e. Da ne zaboraveme koj bese Alberto Gilardino vo Parma.
Ако се врати во Милан добро ја користи минутажата тогаш не гледам причина да седи на клупа. Но ако дојдат Шевченко или Дрогба, тогаш ќе биде интересна борбата за првотимец.
Добро второ полувреме, Сидорф погоди пречка од 200% шанса. Голот на Пато беше апсолутно по заслуга на Џилардињо.
Штета, и Фиорентина победи.

BRAVOOO ZA AC MILAN!!! a da ne go ima nekade golot ??? da zirnam so gol daL PaTo

јееее победивме

сега наредната ни е со аталанта и мора да тепаме
можеби кака ке ја пропушти и таа утакмица но пато е тука:vozbud:

Уште некој да го стави голот ?

Конечно победа.... Алелуја! Да се надеваме дека ке направат подолга низа со победи:), па да ја симнеме Фиорентина од 4-то место.
фиорентина ке киксира тоа е сигурно но дали милан ке ги искористи киксовите е прашањето ? дај боже пошто ке бркам до крај во кладилница

Милан не беше во прав елемент,ама сепак победивме и тоа е најважно!! Секако можеше да даеме уште 2 гола:еднаш Сидорф фуцна празен гол,ја погоди пречката,еднаш Џила фуцна јака шанса,и Пато имаше еден силен шут од 18-ина метри,ама и голманот Фонтана денеска беше во некој занес:).И на Пирло му одбрани добар слободен удар!! И уште нешто,Малдини играше брилијантно,браво за капитенот!!!!

Аууу поздравов :)

ме успа :pos:

Deneska e ubav den ne samo sto pobedi Milan, gledam deka na nasite bratucedi Inter Juventus lekcija im odrzuva. VIVA MILAN

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom