Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
море има да ги згазите не ке знаат што ги снашло само малдини и неста да одиграат ко што знаат и гајле немате рома сигурно не дава гол.
Не игра Неста на негово место ќе биде Бонера :pipi:

milan ke bide top tim idnata sesona rece galiani ne znam dali sa mu se veruva ili zamo zboruva
:toe:

Ако е така нека ги држи сите играчи Милан и никогаш нека не се пензионираат. А таму негде мислев на Фламенго каде сакаше и тој да отиде да ја заврши кариерата.
:tapp:
Не знам зашто погрешно сфаќаш. Малдини нормално дека ќе се пензионира оваа или наредната сезона, ама ќе се пензионира во Милан (не во Фенербахче или Интер.....Армин, знаеш на кого мислам). Што Малдини ако одлучи да не се пензионира (а верувајте тој најдобро знае дали може или не може да игра) да го пуштат да оди во Сампдорија, Парма или самите да му речат: За тебе нема место во Милан....е тоа неможе да се случи.

Галијани сака следната година да сме први клик
и јас сакам али прво нека купат фудбалери :smir:

Така е КикС` :) нека земат фудбалери млади ако сакаат да бидат први ако земаат 29/30+ никогаш нема да видат скуде

“Помеѓу нас и Рома исто така постои и договор да не си ги откупуваме играчите.“ –заврши потпретседателот.

ова значи дека ја ке сањам за Мекцес и Мансини:tapp:

“Помеѓу нас и Рома исто така постои и договор да не си ги откупуваме играчите.“ –заврши потпретседателот.

ова значи дека ја ке сањам за Мекцес и Мансини:tapp:
Абе има подобри од нив ... што си запнал со тие
MILAN ke se podmladuval idnata sezona, a Sevcenko se vrakal vo staroto gnezdo. Odlicen perspektiven mlad igrac nema sto:tapp:
Ти во шише си праен а ? xaxa

И мене ме влече на победа против Рома!
оффтопик:денес професорот по статистика на цел глас вика кој се клади дека Милан ке ја тепа Рома:)

за утрешниот натпревар повикани се:
голмани - Калач, Дида и Фиори
одбрана- Бинера, Фавали, Диаго, Каладзе, Малдини, Одо, Шимич (неста нема да игра :( )
среден ред- Амброзони, Броки, Емерсон, Гатузо, Кака, Пирло, Сидорф
напад- Џилардино, Пато, Палоски

за утрешниот натпревар повикани се:
голмани - Калач, Дида и Фиори
одбрана- Бинера, Фавали, Диаго, Каладзе, Малдини, Одо, Шимич (неста нема да игра :( )
среден ред- Амброзони, Броки, Емерсон, Гатузо, Кака, Пирло, Сидорф
напад- Џилардино, Пато, Палоски

Како и пред секој меч така и пред овој да га пишам можната формација/состав :

....................Калач.......................
..Одо...Бонера...Каладзе...Малдини..
.....Гатузо.....Пирло.....Амброзини....
....................Кака.........................
............Џила..........Пато................

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom