Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само еден од овие тројца да донесат,било кој,би било премија,ама не верувам.
Абе ова ти се новинарски приказни, убо кажа armin06.
На Берлускони во последно време не му се давет пари.

Абе ова ти се новинарски приказни, убо кажа armin06.
На Берлускони во последно време не му се давет пари.

Па сега не е Премиер:vozbud:,сега ќе има предвремени избори,ќе го изгласаат пак,и пари колку сакаш!!!:pos::pos::pos:

Па сега не е Премиер:vozbud:,сега ќе има предвремени избори,ќе го изгласаат пак,и пари колку сакаш!!!:pos::pos::pos:
Берлускони и сега има пари колку сакаш и Милан има колку сакаш ама тоа е се политика и си знаат они најубаво!:Milan:

Малдини размислува за продолжување на кариерата
Абе нека се пензионира нека остави место на помладите, нека гледа дома жена деца :)
Абе што сте запнале за Малдини нека ја продолжи кариерата немора тоа да значи дека ке игра уште стандардно првотимец!Знам дека има реноме ама и на него му е јасно дека ако дојде некој помлад а добар ке треба да седне на клупата!:wink:

А ако се повреди некој од одбраната на месец и појќе Малдини ќе може да го заменува !?

Па кога може да игра како првотимец сега, зошто да неможе да заменува некој ако се повреди?

Туку остајте фантазиите следува дерби со Рома. Мислам дека многу тешко и интересно ке биде за гледање. Се надевам дека Милан ке победи.

Абе вие сакајте го Малдини ама неговото време пројде, ако остане и следната сезона ќе биде како Костакурта по 15 мин. и толку.
Сакам да се пензионира да се рачистимо од старите играчи доста беше.

А со Рома тешко да се надеваме на победа, сепак ќе покаже играта на тимовите.

Абе вие сакајте го Малдини ама неговото време пројде, ако остане и следната сезона ќе биде како Костакурта по 15 мин. и толку.

Зашто да не се надеваме на победа?Зошто толку го потсенувате Милан?Дека изгуби од Арсенал и сега се слаби?А да победеше одма ке беше најдобар тим на денешницава,така?Абе Рома е потпросечен тим за Милан што ви е ке ги дупнеме!
А Малдини колку толку може да игра и тоа го покажа на дуелот со Арсенал кога беше еден од најдобрите!:forza:

ех ... а мене ми збори дека сум немал доверба во тимот :nenene:

онтопик ... тежок ќе биде мечот ама барем да не го изгубиме :smir:

Абе во такви дерби утакмици,поготово во Италија,дотогашната форма на тимот не значи ништо.Таквото дерби е одвоено од се дотогаш,и играчите играат на друг начин,понесени од величината на натпреварот,така да ништо не е исклучено викендов против Рома!!!

Не гледам дека Милан не може да победи на овај натпревар со Рома. + тоа утакмицата е дерби и како секое друго дерби резултатот може да биде секаков.

ех ... а мене ми збори дека сум немал доверба во тимот :nenene:
Читај убаво што пишав дека со Рома ќе биде тешко, зависи во каква форма ќе бидат играчите, тоа не е дека немам доверба во тимот си кажувам како што е, а ти пишуваше дека не га играш Милан на тикет никогаш страФ ти е па дури и со Реџина :pipi:

eve ovoj berlusconi za 20007 od mediaset dobil 506.000 milioni euro patoa nema pari a ovoj da go ubies e

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom