Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па боље да ги дадеме нашиве напаѓачи да ги земеме овие позајмениве!:pos2:Не шала на страна Бориело мораат да го земат!

Катанија - Милан

повикани играчи:
Голмани: Калач, Фиори, Офреди
Одбрана: Бонера, Кафу, Дигао, Фавали, Малдини, Одо, Шимич
Среден ред: Амброзини, Броки, Емерсон, Гатузо, Гуркуф, Сидорф
Напад: Џилардино, Инзаги, Пато, Палоски

можен состав
(4-3-1-2)
Kalac; Cafu, Bonera, Maldini, Favalli; Gattuso, Emerson, Ambrosini; Seedorf; Paloschi, Inzaghi

И овој составов е лош вака не се започнува ваков натпревар. И највероватно Анчелоти ќе смени нешто.

Зошто Милан да војува со Џенова по Бориело, кога тој веќе е играч на Милан и е позајмен? Или му поминува договорот со Милан... Во секој случај, тој знае каде се парите и каде ке игра повеќе, не верувам дека ке отиде во Џенова.

И овој составов е лош вака не се започнува ваков натпревар. И највероватно Анчелоти ќе смени нешто.
Со тој ќе играме може да има 1-2 измени ама како и да е не рачунам на победа
Зошто Милан да војува со Џенова по Бориело, кога тој веќе е играч на Милан и е позајмен? Или му поминува договорот со Милан... Во секој случај, тој знае каде се парите и каде ке игра повеќе, не верувам дека ке отиде во Џенова.
Среќен е во Џенова и не сака изгледа да се врати во Милан каде веќе е 5-6 сезони
ej ubistvena vest karierata na kaka e vo opasnost procitav acmilan-bg.com
Знаев дека ова ќе се случи, ми личи повредава на онаа со Роналдо и коленото, ако отпаднеме во ЛШ одма нека го пратат на операција барем да го имаме фит од другата сезона, нема зошто да се ризикува

Катанија - Милан

повикани играчи:
Голмани: Калач, Фиори, Офреди
Одбрана: Бонера, Кафу, Дигао, Фавали, Малдини, Одо, Шимич
Среден ред: Амброзини, Броки, Емерсон, Гатузо, Гуркуф, Сидорф
Напад: Џилардино, Инзаги, Пато, Палоски

можен состав
(4-3-1-2)
Kalac; Cafu, Bonera, Maldini, Favalli; Gattuso, Emerson, Ambrosini; Seedorf; Paloschi, Inzaghi

абе и овој состав е солиден за да се победи една Катанија :smir: ... само да се има желба за победа:salut:

Еве го почетиот состав!!!:16 Zeljko Kalac Goalkeeper 2 Cafu Defender 3 Paolo Maldini Defender 19 Giuseppe Favalli Defender 25 Daniele Bonera Defender 5 Emerson Midfielder 10 Clarence Seedorf Midfielder 23 Massimo Ambrosini Midfielder 32 Cristian Brocchi Midfielder 7 Pato Forward 9 Filippo Inzaghi Forward

Да де и Калач прими гол ... :bezbol:

Ако биде Инзаги прв состав ништо не правиме, тој играч е само за на клупа, дека кога влага од клупа мн. поопасен е одколку да игра цел натпревар.
Анчелоти глупав не го сваќа ова ...

Катанија-Милан 1-1 :tapp:

пак сме 5-ти :tapp:

Не ми се верва како го испуштија мечот. Ебати луѓето ебати, со еден скрпен состав со лоша игра можеше да се извади одличен резултат и од едно невнимание гол се приме. Вака и со Аталанта се изгубија бодови и со многу други годинава. Едноставно не можам да се помирам со вакви „порази“ (за мене се порази), кога прво ќе се заводи и наместо да се смири и рутински приврши натпреварот се прима гол. Овие натпревари најпоќе ме болат и необјасниво ми е како не излеговме со победа.

Голот на Пато беше ремек дело, како 100 години да играл фудбал технички прецизно смирено. Права мајсторија на Пато.

Морам да го пофалам и Емерсон кој покрај Пато беше најдобар играч на натпреварот.

Варгас најдобар кај домашните, треба да си го земиме ова дете, не го имав заприметено искрено ама сега ме импресионира.

Друго и последно, Одо требаше да влези после голот да затвори десно, по свадба тапани беше после неговото влегување. Судијата врска немаше, секој контакт фал свиреше, ни фудбал се виде ни ништо, линиските судии на врв на задачата 3 поништени гола исправно, 1 за Милан и 2 за Катанија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom