Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Милан дава за Адебајор 38 милиони ама не верувам да прифатат Арсенал

pa ovie ot milan glupi se be kako 38 mil za adebajor ostavi be ne e klasa :nenene:

Ма кој Адебајор црни сиктер ајде нека праќаат за Агуеро понуда да не види господ, со Пато што ке прават заедно страв ми е да помислам!

bravo majstore dobar pretlog toj e klasa i so pato i kaka rastur ke pravat ako se prasam jas i 80 milioni davam za nego :helou:

Шева си отиде во Челзи нека си седи таму, требаше порано да мисли дали му одговара тој трансфер, дали му одговара стилот на премиер лигата, дали ќе се склопи во Челзи или сметаше дека само парите се битен фактор! Си замина од клуб во кој беше еден од најпочитуваните и од фудбалерите и од навивачите. Сега не ни треба според мене.
НО, сепак и покрај се Милан мислам има шанси да го врати Шева и тука да ја заврши кариерата. Шева е многу поврзан со Милан.

Од нападот само некој талент нека земат или Бензема или Агуеро, а не да фрљаат пари за Шевченко,Амаури,Ди Натале итн.

Мора да мислат и на одбраната малце дека кога ќе заминат Малдини,Фавали,Сержињо,Шимич и Кафу мора некој да се земе да се пополни местото пр. Компани,Запата или тој капитенот на Палермо не ми текнува како се викаше, а и Замброта сигурно доаѓа.

Oд кај знаеш дека Замброта сигурно ќе дојде ??? Може да не дојде али ја сакам да дојде:vozbud:!!!

Би требало да дојде така се шпекулира а јас несакам да дојде :@

Утре т.е денес против Палермо ќе играме без Неста, Сидорф и Малдини

значи:

................Калач..........................
Одо..Бонера..Каладзе..Јанкуловски
.....Гатузо..Пирло..Амброзини........
..........Гуркуф....Кака..................
..............Пато/Пипо.....................

Жалам за Горкуф али мислим ако го стае денеска прв состав ќе се докаже!!!Ама и без него ќе ги истолчиме!!!

Бориело ЅВЕР мора Анчелоти да го врати назат во тимот, тој сеа дава голови во Џенова а па не кога ќе ги има покрај него Кака и Пато.

Сеа за Џенова постигна 3 гола и ниту еден од пенал и моментално е прв стрелец во Италија со 15 постигнати погодоци 4 само од пенал, подобар и од Ибракаканта он има 14 а 7 од пенал.

Еве за фановите на Милан анимације за на МСН -линк

само не и какаааааааа

уф сепак добро е ништо сериозно :pipi:

Форца милан!!!

еееее вака треба да изгледа една акција :vozbud:
браво амброзини 1.1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom