maca_kaka'
тiƒosi јаossoηeјаo
- Член од
- 6 октомври 2007
- Мислења
- 3.515
- Поени од реакции
- 640
morase li i pato da se povredi
tolku li nesreken tim sme:nerv:
tolku li nesreken tim sme:nerv:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ќе игра Пато дома на кревет, ако не знаеш се повреди и нема да игра некаде до кај Март месец 100% го пропушта дуелот со Арсенал, баш таму кај ни најпотребен ќе го немаме ама можно е да се врати ПИПО а до тогаш само со Џила и да се надеваме ќе му даде шанса на Аубамеанг.:milan10:Forza Milan.Slednata nedela ke igrat Pato vo prv tim.Ova bese za da dokazime deka mozime da tepame i so 10 igraci i + na gosti.Pozdrav do site navivaci i navivacki na Milan
Требаше да влезе топката, типот добро шутна стативата ќе ја скршеше:pos2:. А не да ќе беше гол на колото, гол на сезоната ќе беше.Честото победа....али и да кажам нешто.... еден интересен момент од првото полувреме бидејки само него го гледав и мака ми е што не го видов голот и како се повредил кутрото дете...али дали видовте при едно расчистување на топката од шеснаесетникот еден дефанзивец на Фиорентина како ја погоди стативата.... оваа ке беше мајсторско дело.. гол во Европа ке беше си пукнав од смех....
Штета ако Пато се повредил потешко, многу ми е криво кога децава ќе почнат да влечат повреди. Се надевам сепак дека нема да е нешто сериозно.
За Калач не сум многу сигурен, тој ви е и голем киксер и кај и да е ќе се истакне. Дида е многу подобар голман ама премногу голем беше притисокот врз него па стана несигурен. Некако брзо заборавија колку пати ги спасувал во финишот. Ама така е со голманите секаде...
Секогаш има голем дел од нававачите кои забораваат што правеле голманите (а и играчите) за тимот во минатото. Дида е супер голман, ама притисокот го упропасти.Штета ако Пато се повредил потешко, многу ми е криво кога децава ќе почнат да влечат повреди. Се надевам сепак дека нема да е нешто сериозно.
За Калач не сум многу сигурен, тој ви е и голем киксер и кај и да е ќе се истакне. Дида е многу подобар голман ама премногу голем беше притисокот врз него па стана несигурен. Некако брзо заборавија колку пати ги спасувал во финишот. Ама така е со голманите секаде...