Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А кога се очекуваше од Џила да дава голови, никаде го немаше, сега откако го зедоа Пато распали :) Ама ако, тоа значи дека е биле џабе фрлени парите за него. Само којзнае дали ке остане во Милан. На лето ке има понуди за да замине....

Честито за победата, малку со задоцнување. Кој е сега нареден за скалпот? Две или три победи во низа имаме годинава :)

Следните ни се лесни преотивници не се плашите може само 2 гола да примиме :pos:
Мореее ќе биде тешко со Фиорентина, слушам дека Калач можно е да биде прв голман а Дида резерва не само за натпреварот со Фиорентина општо, а Роналдо ќе ни биде на располагање изгледа.
Откако Фреј ќе прими 2-3 гола во недела Милан ќе се откаже од него :)

пс. Црнчево ни се пушта xaxa

Essien: I Love Milan & Gattuso

Џила дал интервју дека е задоволен од својата игра против Реџина и според него еден од подобрите на овој меч бил Броки. Кажал дека нема ништо против Пато туку напротив мило му е што во Милан има таков млад талент, и дека тие двајца сосема се разликуваат по начинот на игра и не треба да ги споредуваат.
За мене најбитно е против Фиорентина да дадат неколку гола дали Џила, дали Пато, дали Кака, Роналдо, Пирло сеедно тие 3 бода ни се премногу битни.

Следните ни се лесни преотивници не се плашите може само 2 гола да примиме :pos:
Мореее ќе биде тешко со Фиорентина, слушам дека Калач можно е да биде прв голман а Дида резерва не само за натпреварот со Фиорентина општо, а Роналдо ќе ни биде на располагање изгледа.
Откако Фреј ќе прими 2-3 гола во недела Милан ќе се откаже од него :)

пс. Црнчево ни се пушта xaxa

Essien: I Love Milan & Gattuso
Фиорентина викате а? Па тоа ке биде дерби на колото. Треба да се победи, не за друго, за самодовербата да се подигне, а и местото на табелата (она второто појке :)) А црнчето, се намерачило на белциве а се ближи 2.2. :drk:.... Не го ставаат доволно во Челзи и тоа е мора да се снаоѓа. Инаку доста добар играч, само којзнае како ке се снајде во Милан.

Не бе каков Есиен шо ќе прајме, Амбро, Пирло, Гатузо, Емерсон и Броки се играчите шо ги покриват тие позиции и многу малце место има баш за та позиција, ако шутнат некој од овие можи ама Есиен нејќи да е резерва така да незнам.

Иначе Фиорентина во првата средба ни се извадија од пораз ептен среќно и сега се освен убедлива победа на Милан би ме изненадило и тоа многу.

Абе Есиен растура како десен бек, и таа позиција му одговара, одма фаќа место на Одо
(циган во тимот на Милан ?):)

Абе Есиен растура како десен бек, и таа позиција му одговара, одма фаќа место на таа позиција
(циган во тимот на Милан ?):)

Абе вие шо муабети прајте ко да дојде.Не верувам дека би сакал да менува позиција,особено да се врати назад во одбраната.Ноу сенс.Играше принудно во Челси тану.

Сидорф шо е кинез да не е.

Абе не се надевајте на Емерсон... А посекако и Одо е стар, добро би му дошол Есиен да ротираат по 1 утакмица. А штом изјавил дека сака во Милан, ако е ѓуптинко... Па ако не чини, секогаш можиме да му го продајме на Интер :pos: Тие стално купуваат неупотребливи играчи од Милан.

Абе Есиен со Гатузо ке ломат у среден ред,есиен највеке го постувам од Челзи!

Не бе каков Есиен шо ќе прајме, Амбро, Пирло, Гатузо, Емерсон и Броки се играчите шо ги покриват тие позиции и многу малце место има баш за та позиција, ако шутнат некој од овие можи ама Есиен нејќи да е резерва така да незнам.

Иначе Фиорентина во првата средба ни се извадија од пораз ептен среќно и сега се освен убедлива победа на Милан би ме изненадило и тоа многу.

abe ti sekogas protiv ke odas... sto se zamisluvas, deka si nekoj golem takticar? Esien rezerva ne Broki? pa ti normallen si....ncncnc. Esien e mnogu podobar od Broki, Emerson i Ambrozini

abe ti sekogas protiv ke odas... sto se zamisluvas, deka si nekoj golem takticar? Esien rezerva ne Broki? pa ti normallen si....ncncnc. Esien e mnogu podobar od Broki, Emerson i Ambrozini
Не се прави голем тактичар туку кажува какви се работите во Милан!Во право е синдикат бидеќи милан има премногу такви играчи,не викам дека есиен не е подобар од Амбро,Броки,Емерсон ама да се фрлаат толку мн пари за него не бива!

Па како што имам слушнато јас Милан ги има најдобрите лекари од сите клубови во Европа барем така имам слушнато.А овој Роналдо нели глеаш дека е плачко батали го тамо!

Па како што имам слушнато јас Милан ги има најдобрите лекари од сите клубови во Европа барем така имам слушнато.А овој Роналдо нели глеаш дека е плачко батали го тамо!
па и ја имам така слушнато, ама изгледа не се. Ама свинчево јак е ама со повредите не правиме ништо со него, подобро да не му го продолжуваат договорот дека само пари ќе даваат и за плата за него и за лекарскиот тим

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom