Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еве ти овде линк на Он.Нет а еве ти и на Гоал линк :toe:

кој е тој што може да го замени Пирло ... НИКОЈ
па кај го најдоа Гаго да го пишат да рекоа Рикелме ајде ама Гаго треба уште фурни леб да јаде ...

еве ти овде линк на Он.Нет а еве ти и на Гоал линк :toe:

кој е тој што може да го замени Пирло ... НИКОЈ
па кај го најдоа Гаго да го пишат да рекоа Рикелме ајде ама Гаго треба уште фурни леб да јаде ...

gago ni mastiki da dzvaka ne mozi da go stigni pirlo. ne znaj topkata da ja sutni, kamoli da podaj ili da napraj nesto kreativno ko pirlo, a igrat na ista pozicija. a so mu tekna na pirlo, zosto saka da sjodi?? ako go shitnat na juve najglupi se. pirlo e poaren i od kaka samo milan tolku znat

До сега ништо не се збореше и наеднаш вчера Пирло оп гол од слободен и денеска ајде шпекулации .... Пирло ваму Пирло таму
што не пишаа за ова пред 3-4 дена ....!?

п.с. ај сега против Бенфика Џилардино ќе даде 2-3 гола и одма ќе го продадеме :pos:

Dodeka ne si odi Ancheloti...
dodeka ne se napravi eden dlabok rez i site penzioneri ili nekorisni igraci ne se otstranat (i toa del od niv sto se zvezdi i zasluzni-so pocesti i so fanfari,del od niv ko Shimic,Ambrozini,Kalac,Brochi i kumova tajfa na kloci)....
losho mu se pishuva na Milan.
Ednostavno...ako ne zaminat dedovcite...ke zaminat tie sto vredat!Pirlo ima uste 3-4 god period vo koj sto moze da pokaze deka e ekstra igrac,i ne bi go pominuval u sosem prosecen penzionerski klub-kakov sto e nazalost ovoj Milan na Ancheloti.

Vi gi gledav komentarite za mecot so Kaljari.
Da...mnogu e vazno da se pobedi i da se proknizat bodovi.
Ama...penalot ne bese penal!
(bukvalno ne go pipnaa Ronaldo a padna ko pokosen)
Prviot gol bese faul u napad.
I Kaljari vodese 50 min. protiv Milan...dur dr. Ancheloti (doktor za trenerski gluposti) pravese infantilni smeni.
Pak ke povtoram...ova ne e onoj Milan sto treba da bide...sekogas!

Не влегвајте бе ...

П.С. Италија со Бугарија паднаја во квалификаците јееееееееееееееееее Ќе ги гледам :vozbud::vozbud:

Dodeka ne si odi Ancheloti...
dodeka ne se napravi eden dlabok rez i site penzioneri ili nekorisni igraci ne se otstranat (i toa del od niv sto se zvezdi i zasluzni-so pocesti i so fanfari,del od niv ko Shimic,Ambrozini,Kalac,Brochi i kumova tajfa na kloci)....
losho mu se pishuva na Milan.
Ednostavno...ako ne zaminat dedovcite...ke zaminat tie sto vredat!Pirlo ima uste 3-4 god period vo koj sto moze da pokaze deka e ekstra igrac,i ne bi go pominuval u sosem prosecen penzionerski klub-kakov sto e nazalost ovoj Milan na Ancheloti.

Vi gi gledav komentarite za mecot so Kaljari.
Da...mnogu e vazno da se pobedi i da se proknizat bodovi.
Ama...penalot ne bese penal!
(bukvalno ne go pipnaa Ronaldo a padna ko pokosen)
Prviot gol bese faul u napad.
I Kaljari vodese 50 min. protiv Milan...dur dr. Ancheloti (doktor za trenerski gluposti) pravese infantilni smeni.
Pak ke povtoram...ova ne e onoj Milan sto treba da bide...sekogas!

Ти незнајш шо збораш бе чоек. Милан примија гол од првото доближување на Каљари до голот, мораше цел натпревар да напаѓаат против 10 одбрамбени играчи. ИМАШЕ ПЕНАЛ, повлечен беше за дресот Роналдо многу убо се виде, натпреварот го гледав со англиски коментатор и јасно кажа дека имаше пенал, немаше никаква корист да лажи или да биди пристрасен. Немаше врска со фал во напад, тој шо згреше беше идиот ништо повеќе.

Ај сеа размисли шо ќе се случваше на натпреварот ако Милан ја имаја среќата први да постигнат гол. Се случи неколку пати годинава и паднаја многу многу голој. Гледај ги натпреварите и свати го фудбалот да не ти објаснувам овде сеа глупости, со Лајвскор и Јутјуб фудбалски експерт не бидва.

Aj pobaraj go na youtube `penalot`...
Ako ne...koga ke se vratam (ke izlezam na edno 2-3 saati) ke go pobaram jas.Toa bese cist....zolt karton!:vozbud:
A posle vidi go i ona majagerito pri prviot gol na Milan.

Битно тепаа како така 3 бода чао пријатно..
Цело време диктираат,темпо топка во посед,нон стоп напаѓаат Сержињо игра добро тоа ми се свиѓа,Роналдо опна статива некако плашлив ми се виде избегава директни дуели,пеналот не ми личеше на пенал ич,Анчелоти на негатива од 1 гол го внесе Бонера,Џилрдино даде гол пак.,Горкуф пак не влезе Сидорф го нема кој знае зошто а и Инзаги исто не беше..Одо некако ми е добар во дефанзива ама центаршутови лоши дава....Пирло е феноменален игра како мрднат +и слободнион еба мајката и си размислувам вака ''зашто човек би бил глуп да иде од Милан во Јувентус т.е од коњ на магаре да се симне''.....а и дур сме кај Јувентус тие треба да го јадат сега нередно да се молат да ги врати некој во втора лигаsd
Синдикат е буљаш ке ги гледа Италија а ние ке си ги гледаме скијачките нации како тркалаат топки на Градски ама на крај он ке си биде во зијан

Битно тепаа како така 3 бода чао пријатно..
Цело време диктираат,темпо топка во посед,нон стоп напаѓаат Сержињо игра добро тоа ми се свиѓа,Роналдо опна статива некако плашлив ми се виде избегава директни дуели,пеналот не ми личеше на пенал ич,Анчелоти на негатива од 1 гол го внесе Бонера,Џилрдино даде гол пак.,Горкуф пак не влезе Сидорф го нема кој знае зошто а и Инзаги исто не беше..Одо некако ми е добар во дефанзива ама центаршутови лоши дава....Пирло е феноменален игра како мрднат +и слободнион еба мајката и си размислувам вака ''зашто човек би бил глуп да иде од Милан во Јувентус т.е од коњ на магаре да се симне''.....а и дур сме кај Јувентус тие треба да го јадат сега нередно да се молат да ги врати некој во втора лигаsd
Синдикат е буљаш ке ги гледа Италија а ние ке си ги гледаме скијачките нации како тркалаат топки на Градски ама на крај он ке си биде во зијан

:vozbud: НЕ ТРИПАЈ!!!:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom