Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.596
- Поени од реакции
- 5.603
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dodeka ne si odi Ancheloti...
dodeka ne se napravi eden dlabok rez i site penzioneri ili nekorisni igraci ne se otstranat (i toa del od niv sto se zvezdi i zasluzni-so pocesti i so fanfari,del od niv ko Shimic,Ambrozini,Kalac,Brochi i kumova tajfa na kloci)....
losho mu se pishuva na Milan.
Ednostavno...ako ne zaminat dedovcite...ke zaminat tie sto vredat!Pirlo ima uste 3-4 god period vo koj sto moze da pokaze deka e ekstra igrac,i ne bi go pominuval u sosem prosecen penzionerski klub-kakov sto e nazalost ovoj Milan na Ancheloti.
Vi gi gledav komentarite za mecot so Kaljari.
Da...mnogu e vazno da se pobedi i da se proknizat bodovi.
Ama...penalot ne bese penal!
(bukvalno ne go pipnaa Ronaldo a padna ko pokosen)
Prviot gol bese faul u napad.
I Kaljari vodese 50 min. protiv Milan...dur dr. Ancheloti (doktor za trenerski gluposti) pravese infantilni smeni.
Pak ke povtoram...ova ne e onoj Milan sto treba da bide...sekogas!
Битно тепаа како така 3 бода чао пријатно..
Цело време диктираат,темпо топка во посед,нон стоп напаѓаат Сержињо игра добро тоа ми се свиѓа,Роналдо опна статива некако плашлив ми се виде избегава директни дуели,пеналот не ми личеше на пенал ич,Анчелоти на негатива од 1 гол го внесе Бонера,Џилрдино даде гол пак.,Горкуф пак не влезе Сидорф го нема кој знае зошто а и Инзаги исто не беше..Одо некако ми е добар во дефанзива ама центаршутови лоши дава....Пирло е феноменален игра како мрднат +и слободнион еба мајката и си размислувам вака ''зашто човек би бил глуп да иде од Милан во Јувентус т.е од коњ на магаре да се симне''.....а и дур сме кај Јувентус тие треба да го јадат сега нередно да се молат да ги врати некој во втора лигаsd
Синдикат е буљаш ке ги гледа Италија а ние ке си ги гледаме скијачките нации како тркалаат топки на Градски ама на крај он ке си биде во зијан
П.С. Италија со Бугарија паднаја во квалификаците јееееееееееееееееее Ќе ги гледам![]()
Пирло ако отиде у Јувентус, ја глаа сечам ...