Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Borbata za zlatnata topka ke bide izmegu Cristiano Ronaldo i Kaka no ke otide kaj brazilecot bidejki i samiot Ronaldo pred mesec dena dade izjava deka Kaka e naj dobar igrac spored nego.... POzz momci

ATALANTA-MILAN: ANCELOTTI'S CALLED UP PLAYERS

MILAN - Here is the list of players called up by Carlo Ancelotti for the match in Bergamo at the end of today's training: Dida, Kalac, Fiori, Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Nesta, Oddo, Serginho, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakа, Pirlo, Seedorf, Inzaghi, Ronaldo

Ronaldo 100% ќе е прва постава, бидејќи го нема GIlardino.

Pirlo im kazal NE na real bidejki vo svojata kariera sekoj den improvizira nesto novo i saka uste mnogu novi dokazuvanja no samo vo dresot na milan!!!!
a spored angeloti kaka ke ja dobie zlatnata topka a pirlo ke bide vtor!!!!

Мечот Аталанта - Милан е прекинат и стадионот е напуштен, така да денеска нема да се доигрува тоа е сигурно ...

Навивачите протестираа за убиството на еден навивач од страна на полицијата. Дали било несреќен случак или не незнам да кажам. Битно навивачите на Аталанта фрлаа со пакљи и го искршија заштитното стакло, со дирекна намера да се прекини натпреварот.

Исходот моментално е непознат, најверојатно ќе се преигра. А не ме чуди Милан да го добие мечот службено, како шо беше со Интер во ЛШ, веројатно сите се сеќавате на ист начин беше прекинат натпреварот.

Овде има повеќе информации за застреланиот навивач од Лацио.
Може и службено да ја земеме пошто некои се играат.

хмммм зошто вакви работи се случуваат само во Италија!А би требало да биде прекинат мечот и да не се игра сепак еден навивач на Лацио загинал во Милано по жесток судир на навивачите на Лацио и Јувентус ама тој загинал од полицијата!

ne znam sto tocno se slucilo mozda policaecot bil napadnat pa moral da se brani pa upotrebil oruzje policijata sepak si ja vrshi rabotata ponekogas i navivacite se tie koj ja pominuvaat prva CRVENATA LINIJA

Цитат од официјалната веб страна на Милан.

BERGAMO - The match in Bergamo will not be reprised: the match has been definitively suspended.

Ако разбрав добро ова значи службена победа за Милан. Ако не се одигрува мечот не гледам друга опција.

Еве едно сличе од тоа што се дешавало на трибините....

x148590663272904zp5.jpg

леее... на тимовиве од Италија не им доаѓа памет...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom