Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
inzaghi daaa goloi be ej!!!
bog da chuva

Во моментов милан води 4:1 па така да Баерн тешко да оди понатака.
Милан шампиони але але алееееееее :je:

Нема што, шампионски одигравме вечерва. Дај боже до крај вака да одиграме. Една титула не ни е на одмет. :)
Форца Милан

dajdo напиша:
inzaghi daaa goloi be ej!!!
bog da chuva

Inzaghi e napagac be, sto mislis ti! Kako i da e neka ni e cestita pobedata! Ideme vo finale!!!!! Merak mi e za Celzi i Real:) uf uf uf

Ма и Челзи и Реал Мадрид заслужено си изгубија.:je:

Ај честито победа на сите фанови на Милан искрено не очекував толку висока победа против Баерн,но се случи и со оглед дека се во добра форма во играта и голема резултатска форма што ја покажаа на последниве неколку натпревари може да се случи повторно да бидат во финалето.....

Финалето е само наше.
Точка.

П.С: А што би сакал Јуве да ни се паднат, мх мх мх. :)

ај нека ни е честита победата каква утакмица ејј идеме у финале сигурно, уште у недела и старата к*рва у Торино да ја поминеме супер ќе биде. Сите одиграа шампионски посебно Сержињо со две асистенции иначе шо ми е мило Реал шо испадна еј мх мх мх:)

StormAngel напиша:
Финалето е само наше.
Точка.

П.С: А што би сакал Јуве да ни се паднат, мх мх мх. :)
nemash pojma kolku sakam ama sakam u finale !!!!
da vi vratam za 4te nespieni noki koa ne tepavte pred 2 godini!!!
chul te gospod juve milan u finale !!!
znaete deka sme u bolja forma 1!!
ke ve unakazime be ej!!!

Браво за Милан, секоја чест! Како мерачки си ги истаманивте швабите...ние малку на среќа ама добро е за да се освестиме на време дека не смее никој да се потценува.

Го сакам Интер у четврт, а Јуве у финале го сакам..

Иначе Дајдо, де не ми го чепкај Пиппо....

До Дајдо и Зеко... Се глеаме на форум во недела во 22:30 негде... Уше од сеа ве осеќам како ќе се удирате у гради како се ни е џабе и како 7 бода се се уште недостижна предност...

Р.Ѕ. Пиппо е играчиште бе. Се надевам дека Липпи ќе престане да изиграва слепец!!!

Dolphin, нормално дека ќе бидеме на форум тоа време :) А за тоа дека 7 бода е многу, ќе видиме до крај на сезона, ништо не се знае....да не бидат 13 бода ? :)

Dolphin напиша:
Го сакам Интер у четврт, а Јуве у финале го сакам..

Иначе Дајдо, де не ми го чепкај Пиппо....

До Дајдо и Зеко... Се глеаме на форум во недела во 22:30 негде... Уше од сеа ве осеќам како ќе се удирате у гради како се ни е џабе и како 7 бода се се уште недостижна предност...

Р.Ѕ. Пиппо е играчиште бе. Се надевам дека Липпи ќе престане да изиграва слепец!!!
da da u sekoj sluchaj ke bidam na forumof !!!
ne sum takof ne se plasham od porazi!!
ali kazuvam deka ke ve zgazi me be ejjjj !!!
sea ke ve tepame i ke ve otkazeme od najminimalnite shansi !!!
za skudeto !!!
FORZA JUVE :pehar: x 29 VAKA NELI :icon_lol:

дефинитивно одлична игра на милан малку ми е чудно кој почнма да дава голови...изаги ллеле абе воа човече е нездраво секогаш го нема го нема и таман коа треба да има некој голем мундијал на италјанската репрезентација одеднас ефе го дава голови и влегува во репрезентација

Абе аман луѓе, шо сакате да прај Инзаги ако не дава голој, сигурно нема да дрибла или да напрај некој фудбалски потег. Најнефудбалски потези прај ама има неверојатен осет за гол и немам шо да му забележам постигна барем 7-8 гола овај месец и сите беа голој на место (исклучок вторио гол со Баерн каде заличи на себе:icon_lol:).

FORZA MILAN!!!!

Па како ке ги шлакниме Јувентус сега значи се освен убедлива победа на Милан ќе ме изненади. Ждрепката па ко да знаев. Како по јачина да ни ги наредија противниците. Ај ќе тепаме мора!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom