Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако се сеќаваш милан летово го побара и реал побара 130 милиони за него..
Ме дупиш?:kesa:Aјдееее....Интерашиве поптпишале пред договор со Тиаго Силва од Флумененсе.
Ни го ќарија и овој како Ибрахимович:nesum:
Aјдееее....Интерашиве поптпишале пред договор со Тиаго Силва од Флумененсе.
Ни го ќарија и овој како Ибрахимович:nesum:
не е потпишано ништо со тиаго силва , а за рамос не е само проблем со трансферот туку и со неогвата плата , реално италијанските клубови не можат со шпанските во тој поглед
Се задржал до 4? Ок, јас му реков дека може до 5!
Роналдињо, заедно со неговиот сонародник Адриано, се забавувал по дискотеките се до раните утрински часови, но за разлика од Мурињо, Анчелоти очигледно нема проблем со тоа.
Адриано беше казнет поради лудиот ноќен провод. Тој остана во диско се до 4 часот утрината, што едноставно Мурињо не можеше да му го прости. Италијанските новинари веднаш појдоа кај Анчелоти да го прашаат што тој ќе преземе во врска со излетот на Роналдињо.
„Остана до касно? До кога? До 4? Значи дека не си поминал убаво, јас му реков дека може да се забавува до 5“., изјави толерантниот тренер на Милан.
Можеби Карло Анчелоти смета дека неговите играчи пред се мора да бидат среќни, па затоа повремено дозволува тие да се задржат до доцна во ноќта.
Од Анчелоти шо сакате повеќе:pos2::pos2:
Реал Мадрид може да бара и 200 милиони,кажете вие колку му е клаузолата.А ако неќе да игра за Реал Мадрид и ако бара покачување на платата,немора по клаузола да го земат,може да се договорат.Сепак Реал и Милан си го имаат натиго дајмиго
Се задржал до 4? Ок, јас му реков дека може до 5!
![]()
Роналдињо, заедно со неговиот сонародник Адриано, се забавувал по дискотеките се до раните утрински часови, но за разлика од Мурињо, Анчелоти очигледно нема проблем со тоа.
Адриано беше казнет поради лудиот ноќен провод. Тој остана во диско се до 4 часот утрината, што едноставно Мурињо не можеше да му го прости. Италијанските новинари веднаш појдоа кај Анчелоти да го прашаат што тој ќе преземе во врска со излетот на Роналдињо.
„Остана до касно? До кога? До 4? Значи дека не си поминал убаво, јас му реков дека може да се забавува до 5“., изјави толерантниот тренер на Милан.
Можеби Карло Анчелоти смета дека неговите играчи пред се мора да бидат среќни, па затоа повремено дозволува тие да се задржат до доцна во ноќта.
Од Анчелоти шо сакате повеќе:pos2::pos2: