Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не се снаоѓа баш добро Сидорф во улогата на Пирло

Ајде во второ уште еден да дадеме и ништо да не примиме :vozbud:

многу самобендисан е некако сидорф мислејќи дека тој најмногу придонесува за Милан... треба повеќе тимска игра да практикува и пасовите по директни да му бидат

супер игра
подобри бевме во секој погледа

Во акцијата за гол беа само Роналдињо и Кака и прекрасни проигрувања меѓу нив
почнуваат да се уиграваат тоа ќе значи многу убава игра и секако голови и победи

ајде сега да се издржи и да се рокне уште некое голче на скапаницине

e ovaa slika ti e odlicna kaj ja samo najde.SUPER.a i nekako kaj nas posareno mi izgleda.Pa da normalno neli.

тоа е мала грешка и на камерата... ако се види убаво ќе се види дека кога е ставена линијата каде се гледа дека Кака е малку понапред од последниот играч на интер... може да се примети и дека топката што ја шутира Роналдињо или Сидорф не ми текнува кој беше сега :) ... беше малку подигната, така да ако се врати на ногата на Дињо (еве ќе го земеме), мислам дека и Кака ќе беше поназад што значи чиста ситуација

сеедно, водиме

а ко второ... се надевам дека нема да заврши ко неколку натпревари изминативе години кога водиме со 1-0 па губиме со 2-1
Ја мислам си ја знаат работата тие таму, линијата си беше на место, Кака беше во офсајд.

Браво... Супер игра... Чекаме уште 1-2 парчиња кај Цезар... И се разбира со тоа, попарување на Мурињо...:helou:

Во второ полувреме мислам дека треба да влезат Шева,Кардачио/Антонини(овие не верувам да ги пуштат ама би сакал) и Фламини
Ајде сеа ќе почне второто полувреме па да ги :sekss::sekss::sekss:
Едит:Почна:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom