Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Среќен роденден Видуез и другата година да те гледаме во првиот тим заедно со Пато:pipi:

Заврши аферата со преминувањето на Кака во Челзи но сега има нови
и незнам зошто ама многу реално ми изгледа:nesum:
Агентот на Кака изјавил дека Кака може да премине во Манчестер Сити но дотолку тимот влезе наредна сезона во натпреварувањето на лигата на шампионите...
значи сезонава е сигурно наш но наредното лето има шанси да замине во Челзи, Реал, М.Сити или пак да ни остане во Милан:pipi:

Агентот на Кака изјавил дека Кака може да премине во Манчестер Сити но дотолку тимот влезе наредна сезона во натпреварувањето на лигата на шампионите...
Sloboden e:toe:
Izvinete za latinicata me e*e pc-to:salut:

значи сезонава е сигурно наш но наредното лето има шанси да замине во Челзи, Реал, М.Сити или пак да ни остане во Милан:pipi:
Како ке одлучат така. Не верувам дека ке има причини да замине од Милан. Но јеби га парите можеби не се пресудни, само да не испадне како Шевченко....
Инаку викендов кога игра Милан?

Како ке одлучат така. Не верувам дека ке има причини да замине од Милан. Но јеби га парите можеби не се пресудни, само да не испадне како Шевченко....
Инаку викендов кога игра Милан?

според официјалната страна на италијанската лига , мечот на гости против Џенова ќе биде во недела само не пишува во колку часот

Џенова - Милан е од 15:00
Од вечернио термин е Јуве со...Удинезе мислам.

А за Кака`...
Се најде побогата и поголема будала од Абрамович, па сеа мислете му ја.:pipi:

Еве ги оние кои утре ќе почнат против Лугано...Abbiati; Bonera, Senderos, Maldini, Antonini; Cardacio, Emerson, Ambrosini; Seedorf; Inzaghi, Pato.
Мило ми е што Сендерос е фит и ќе игра,а уште помило ми е што и Кака ќе биде на клупата и сигурно ќе влезе..Изјавил дека последниве денови тренира а воопшто не чувствува болка...

“The knee is doing fine. These days I am training hard and I haven't felt any pain."

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom