Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Среќен роденден Видуез и другата година да те гледаме во првиот тим заедно со Пато:pipi:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Заврши аферата со преминувањето на Кака во Челзи но сега има нови
и незнам зошто ама многу реално ми изгледа:nesum:
Агентот на Кака изјавил дека Кака може да премине во Манчестер Сити но дотолку тимот влезе наредна сезона во натпреварувањето на лигата на шампионите...
значи сезонава е сигурно наш но наредното лето има шанси да замине во Челзи, Реал, М.Сити или пак да ни остане во Милан:pipi:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Агентот на Кака изјавил дека Кака може да премине во Манчестер Сити но дотолку тимот влезе наредна сезона во натпреварувањето на лигата на шампионите...
Sloboden e:toe:
Izvinete za latinicata me e*e pc-to:salut:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
значи сезонава е сигурно наш но наредното лето има шанси да замине во Челзи, Реал, М.Сити или пак да ни остане во Милан:pipi:
Како ке одлучат така. Не верувам дека ке има причини да замине од Милан. Но јеби га парите можеби не се пресудни, само да не испадне како Шевченко....
Инаку викендов кога игра Милан?

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Како ке одлучат така. Не верувам дека ке има причини да замине од Милан. Но јеби га парите можеби не се пресудни, само да не испадне како Шевченко....
Инаку викендов кога игра Милан?
според официјалната страна на италијанската лига , мечот на гости против Џенова ќе биде во недела само не пишува во колку часот

F

fantomX

Гостин
Џенова - Милан е од 15:00
Од вечернио термин е Јуве со...Удинезе мислам.

А за Кака`...
Се најде побогата и поголема будала од Абрамович, па сеа мислете му ја.:pipi:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Еве ги оние кои утре ќе почнат против Лугано...Abbiati; Bonera, Senderos, Maldini, Antonini; Cardacio, Emerson, Ambrosini; Seedorf; Inzaghi, Pato.
Мило ми е што Сендерос е фит и ќе игра,а уште помило ми е што и Кака ќе биде на клупата и сигурно ќе влезе..Изјавил дека последниве денови тренира а воопшто не чувствува болка...

“The knee is doing fine. These days I am training hard and I haven't felt any pain."

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom