Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па тигар што да ти кажам,искачај почесто во полза на Милан е:):baeh:

Гримли продаден на Спортинг
ете официјално на страната на Милан

ronaldinho116.jpg

Видите како се смеат еј!!! Сите среќни и задоволни! :)

Гримли продаден на Спортинг
ете официјално на страната на Милан
:pos: :pos:
Брат ама ме насмеа со она Гримли :) ме потсети на ова

Инаку уште на крај на сезоната се знаеше дека ќе замине Анчелоти не сметал на него и тој не сакал да се врати во Милан инаку добар играч е ...

Па тигар што да ти кажам,искачај почесто во полза на Милан е:):baeh:

абе ногата си ја сјебав не заради друго...ај сеа на одмор ќе одам па може Ето , Буфон и Канаваро ќе ги донесе Милан :)

Не сакам ни еден од тие што ги наброја!

ок бе ... заеби Ето и Канаваро(и онака овој е стар) ... ама Буфон бе ? заеби за кој игра , добро би ни дошол :smir:

Ајде сеа нека го дадат Палоши на позајмица, може ќе се здиви :)
When has known of Ronaldinho purchase, Alberto Paloschi, after have understand that wasn't a joke, he has started to think that in Milan next season will find always less place. And so has made his request:"Is better in this way, because now there will be no more doubts about that they will sent me play somewhere else. I prefer it, and other way I've asked it in the same time. Maybe on loan, but where I could find place and play". Interested in him there is Sampdoria, that want him in loan, and Reggina disposed to acquire half property.

Не му пречи многу стомакот бе, глејте како игра во езероно... какви топки дава
Еве ви го ГОРДИЊО :)

Фламини...
Роналдињо
Пато
Кака

почнувам да размислувам дека Милан ќе се оправи.
Што фали?

Трењер...трењер дајте.
Пробушен куртон е Анчелоти...

Milanello live pocna vo 11:00 h, i go cekaat Ronaldinho , koga ke stigne tamu ke ima pres konferencija kade sto ke gi prestavuvat novite dresovi na Milan i dresot na Ronaldinho...:)

абе ногата си ја сјебав не заради друго...ај сеа на одмор ќе одам па може Ето , Буфон и Канаваро ќе ги донесе Милан :)
За Ето и Канаваро можно е..Ама за Буфон, троа би подразмислил..Буфон ќе ја заврши кариерата во Јуве.....

So tie stomaci izlegoa slki i so Ronaldo mislam deka nema nikakva vrska od toa pa tie imaaat napaveno pogolemi stomaci i od najgolemite antisportisti so se vika mislam deka se raboti za kvalitetni montazi, a i nekoj novinari si gradat karieri na smetka na nivnata losa forma, ili los period vo zivotot nezavisno

За Ето и Канаваро можно е..Ама за Буфон, троа би подразмислил..Буфон ќе ја заврши кариерата во Јуве.....

не ни очекувам буфон да го напушти јуве ... тоа онака го кажав само :smir:

10та е зафатена а Сидорф нема шанси да му ја даде имаше и пред некое време изјава дека не си го дава бројот, може 20 (Гуркуф го нема) или 11 (од Џила бројот)
Ама че чекамо официјално да видиме, дан земе 99 ка Роналдо :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom