Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лозар ај жити се пробај да пишуваш кирилица? Стварно некако само ти штрчиш со твоите постови.

Инаку честитки за Фламини, му посакувам многу голови во црвено срниот дрес. А за Рони ич не ми е жал, нека скапи греејќи ја клупата на Барса, особено ако остане на чело Рајткард.

Инаку црниот ѓомити ке заминувал од Милан, или шпекулации се само, незнам, но како и да е, време е Анчелоти да почне да му дава шанса на Гуркуф. Дечкото е топ, само му треба време да влези во ритам. (црниот е повикан во Холаднската репрезентација за европското, ништо чудно на почеток на наредната сезона формата да му биде тапа и да ја грее клупата одредено време)

така е штом нејќе нека скапе на клупа на барса

Дрогба кажал ДА на Милан ама Милан се откажале од него :D
Паметно ... таман да се врати Бориело и да има повеќе место за игра ...

Искрејно идната сезона во нападот на Милан сакам да ги видим: Бориело, Пато, Џила, Пипо и Палоши друг никој ...
А за голман мора да се најде исто така и одбрана ...

како што гледам милан од фиорентина ги сакаат фреј и муту :)

Лозар ај жити се пробај да пишуваш кирилица? Стварно некако само ти штрчиш со твоите постови.

Инаку честитки за Фламини, му посакувам многу голови во црвено срниот дрес. А за Рони ич не ми е жал, нека скапи греејќи ја клупата на Барса, особено ако остане на чело Рајткард.

Инаку црниот ѓомити ке заминувал од Милан, или шпекулации се само, незнам, но како и да е, време е Анчелоти да почне да му дава шанса на Гуркуф. Дечкото е топ, само му треба време да влези во ритам. (црниот е повикан во Холаднската репрезентација за европското, ништо чудно на почеток на наредната сезона формата да му биде тапа и да ја грее клупата одредено време)
абе рони не е крив он веќе се договори со милан али лапорта ја заеба работата да му.............све
абе сидорф е многу добар и би можел да одигра усте една сезона али и да си оде нема да жалам многу е стар и му треба повеќе место за игра на гуркуф

абе рони не е крив он веќе се договори со милан али лапорта ја заеба работата да му.............све
абе сидорф е многу добар и би можел да одигра усте една сезона али и да си оде нема да жалам многу е стар и му треба повеќе место за игра на гуркуф

се сложувам со ова

Ne znam zosto no mislam deka Ronadinho ke zavrsi vo Milan nekade pri krajot na avgust daj boze i porano.Osven vo Milan i Barca Ronaldinho ne e za vo drug klub.
Ne znam zosto Berlusconi ne go odvrze keseto i neka gi donese Villa,Ronaldinho,Frei,Zambrota,Lahm i Alex edno 100 milioni ke bidat dovolni za site ovie igraci:baeh:

Којзнае дали ке бидат 100 милиони доволни, но гледај на тоа вака... Роналдињо и Замброта се ближат до 30-ката. Колку е паметно да се инвестира во нив е прашање. Подобро да се земат деца од типот на Пато, Торез, Бензема отколку старци. А Милан има доста добри познавачи на потенцијали. Не згрешија со Кака, Пато, Палоски, Фламини, Гуркуф на овај последниот му треба шанса да се докаже. За 100 милиони наместо 6 играчи (од кои за замброта и Рони ке платат околу 50 милиони), ке земат 20 млади таленти.

Милан е пред трансфер на Сањол
шо ќе ни е овај дедово у пм.....
Не Не Не ...

Што мајка бара овој во Милан ебаго ... има 31 год.
Ме интересира само дали е слободен трансфер или треба да се плати на Баерн.

пс. Не забележувате се зголемува бројот на французи во Милан :(

Се надевам дека нема да дојде во Милан... Што ке ние Сањол? Па тој е постар од Малдини :). Како и да е, битно не е црнчуга.
Инаку за него Милан спремен е да плати 5 милиони евра за 3 годишен договор. Според ова што го читам, изгледа овај ке биде наследникот на Јап Стам, кој дојде во Милан да се избрука. Предвидувам дека и овај така ке заврши.

абре нека инвестирааааат во млади
Што ќе ни се стари уште аман

Ne znam zosto no mislam deka Ronadinho ke zavrsi vo Milan nekade pri krajot na avgust daj boze i porano.Osven vo Milan i Barca Ronaldinho ne e za vo drug klub.
Ne znam zosto Berlusconi ne go odvrze keseto i neka gi donese Villa,Ronaldinho,Frei,Zambrota,Lahm i Alex edno 100 milioni ke bidat dovolni za site ovie igraci:baeh:
Добро размислување.
Се сложувам со тебе:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom