Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Реков после минатиот напревар, вакви игри очекувам до крај на сезоната....само нека продолжат така.
Инзаги е таман загреан за со Интер:zlo: .

Појол не чини да се сонува многу :D

пишано ви е да изгубите од Милан ќе видиш :D

Појол не чини да се сонува многу :D

пишано ви е да изгубите од Милан ќе видиш :D

mora toa da se desi,go ocekuvam toa zasto na Inter skoro 99% mu e osigurana titulata taka da ke mora da mu pomogne na Milan da stigne do 4-toto mesto.nego koga se igra ova derbi??

mora toa da se desi,go ocekuvam toa zasto na Inter skoro 99% mu e osigurana titulata taka da ke mora da mu pomogne na Milan da stigne do 4-toto mesto.nego koga se igra ova derbi??
ne veruvam deka ke saka da mu pomogne tie se najgolemi rivali i +gazdata na inter jasno kaza deka sakaat so pobeda nad milan da ja proslavat titulata
mislam deka natprevarot se igra vo nedela
a milan mora da tepa ako saka 4-to mesto
a fiorentina so koj igra?

Море Милан како е влезен во топ форма... Во последно почнаа да заликуваат на тимот кој демолираше се во лигата на шампионите ланската сезона. Интеристи, држете се, доаѓаме. Неможам да прогнозирам како ке заврши, но Зидорф, Кака и Супер Пипо се во топ форма!!! Може лесно да се деси да ја избушат мрежата на Интер :) па титула ке славите наредното коло де, не е страшно.

Кака очекува врвот на кариерата да го достигне во 2010 година

Најдобриот фудбалер во 2007 година, Кака во интервју за бразилскиот дневен спортски весник Ланс истакна дека очекува врвот на кариерата да го достигне во 2010 година, а дека уште не знае дали ќе настапува на Мундијалот во 2014 година.

"Минатата година беше фантастична, но најдоброто од мене очекувајте во следниве години. Посакувам врвот на формата да го имам во 2010 година. Тогаш ќе имам 28 години и сметам дека тоа ќе биде мојот максимум", изјави Кака.

ајде да се надеваме дека така ќе биде и дека до тогаш ќе продолжи да игра добро :helou:

pipo se vrati u forma, ljudi moi jel ovo moguce????

Denes potpisal Flamini za 4 milioni po sezona,ist tip na igrac kako gatuzo,toa znaci ili ovoj ke go prodavaat,ili posle utakmica ke ima zbiranje na koski na terenot

второто ... ама кј прочита дека потпишал ?

дај линк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom