Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ronaldo ke ostane vo milan i sakaat nov dogovor da potpisat so nego:nesvest: pa ako dojde ronaldinjo ke vidime kakov tandem ke bidat kaka, ronaldo,
ronaldinjo(nekogasnite dobitnici na zlatnata topka)ili pak ako si ide svinceto ke ostane tandemot kaka,ronaldinjo i pato:vozbud:

roniricky27122007aseagaA.jpg

a kaka i angeloti go zastituvaat dida i mu ja oprostija greskata na derbito so inter

ronaldo ke ostane vo milan i sakaat nov dogovor da potpisat so nego:nesvest: pa ako dojde ronaldinjo ke vidime kakov tandem ke bidat kaka, ronaldo,
ronaldinjo(nekogasnite dobitnici na zlatnata topka
roniricky27122007aseagaA.jpg
)ili pak tandemot kaka,
ronaldinjo i pato

a kaka i angeloti go zastituvaat dida i mu ja oprostija greskata na derbito so inter

ако остане дида роналдо и дојдат дрогба и роналдињо ке биде супер !!

кака е во најдобрата формација за 2007, тој е единствениот фудбалер од милан сто се најде во оваа формација.

Buffon (Juventus), 'Dani' Alves (Sevilla), Gallas (Arsenal), Nemanja Vidic (Manchester United), Patrice Evra (Manchester United), Kaka' (Milan), Cesc Fabregas (Arsenal), Gerrard (Liverpool), Cristiano Ronaldo (Manchester), Drogba (Chelsea) and Van Nistelrooy (Real Madrid). (ANSA)

Избришано е 21 мислење од темава. армин06, седи си мирен, да не си расипуваме раатот. :)

ехххххх Фреј какво човече надежта број еден препрака на Валтер Зенга лично за голман на Интер најавуван како нешто невидно дојде да брани во Интер се на се одлично се додека не дојде на ред утакмицата со Милан а таму Џани Командиди Сержињо Шевченко ...и оп 6 гола прими Фреј тој ден и веќе не беше тоа што требаше да биде...сега ке ни го товарат...ај нека им биде само не знаат што пропуштија кога го дадоа Сторари да игра во Шпанија таков голман нема да падне втор пат во рака

Го дадоа Сторари а ги оставиа Калач и Фиори ... тој Калач колку што е висок толку е и глуп.
Според мене нека си го земат Боруц или младото голманче од Америка Ochoa.

Ама не се знае овде пишува дека ќе го вратат Абиати ...

Додајте го на листата и Дони од Рома, според најновите вести од Италија.

Мрш бе каков Дони ... мисир невиден е

едит - Јуве изгледа ни го лапна Банегра

Дони си е супер. Ама фреј е каде каде подобар. Во секој случај можите да добиете само подобар голман од овај шо ви е сега.

А ова за Банега ми се бендисва. Ако заминва Ночерино... тамам ќе го покрие.

Дони си е супер. Ама фреј е каде каде подобар. Во секој случај можите да добиете само подобар голман од овај шо ви е сега.

А ова за Банега ми се бендисва. Ако заминва Ночерино... тамам ќе го покрие.
Да не си ја утнал темава случајно:uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom