Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ye ye ye 3.0 brao inzagi i kaka ma bravo za cel milan
4687986

abe go znam milan nogu a plus tato e za Milan od koga znam za football i recisi sekogas znae koga milan ke pobedi!!

овде нема баба зумбула овде игра дедо зумбул (PIPO) :pos:
како соработуваа Кака , Инзаги бравос...

п.с. можете да очекувате мала анализа од Синдикат :pipi:

Bravo za asistenciite, Kaka i pokraj toa sto bese malku nervozen super odigra, eden majstorki gol i edna nesebicna asistencija....uste ednas pokaza deka e odlicen igrac:tv: . Inzaghi si e Inzaghi.....dodeka e na teren ne smee da se zaboravi (a dodeka e na klupa ne smee da se praka vo penzija kako sto mnogumina prethodno pisuvaa:wink: ).

uff Kaka deckoto e Mafia man!!! Slusam denovite Ronaldino se vraka forma i sea ke e najdobar My Ass pss ajde be Kaka e zver da zorvame realno deckoto e :zver: :pishtoldz

пази се МИЛАН почнува да гази се , опасно по голот е нема никој да не допре ...:pipi:

:pehar:Пак некој нека каже дека Инзаги:zver: не го бива
Кога највеќе треба тогаш дава гол(ови) :pehar:
:olee:

па го бива ако му намести некој топка како Пирло или Кака ...

па го бива ако му намести некој топка како Пирло или Кака ...

Не е работата само некој да ти ја намести многу е поважно да се снајдеш и да дадеш гол. Еве го Џила што ако му местеа кога не даде гол.
П.С. Инзаги му асистираше на Кака кога го даде голот:)

bravo milanezi iako ne go gledav cel natprevar gi vidov samo golovite sigurna sum deka site bile odlicni a pogotovo kaka i inzagi....ajde vaka da prodolzime do maj pa togas da si ja zememe i 8 titula:)

ajde milan pobeduvaa!!! siguren sum 100 % 0-3 ke e

Препиша од мене :vozbud::vozbud::vozbud: Само јас ја погодив на Кајгана Тип на точен резултат. Нема маж. :pos2::pos2:

Ги знам како дишат децата бе. Уба партија, конечно малце среќа да имаме оти како се бранеја добро Шахтјор една единствена грешка искористи Пипо да ги казни. Другите два гола се знаеше дека ќе паднат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom