Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пирло беше феноменален докажа зошто важи за најдобар фудбалер на свето. Каков гол даде немогуча ствар и асистенција до Инзаги за одличен гол со волеј. Супер!!!!

Прв пат да видам убав гол на Инзаги...и да додадам слободниот на Пирло беше.../ме без коментар

Прв пат да видам убав гол на Инзаги...и да додадам слободниот на Пирло беше.../ме без коментар

Инзаги јес да дава нај срање голој, ама со гла има давано многу јаки голој. Сепак Пипо се одликува со квантитет не со квалитет кога се во прашање голојте.

П.С. Туку дали го видофте обидот на Инзаги со гради. /me was like шо ебено сакаш да докажиш Пипо

Cestita da ni e pobedata so velicestveniot gol na Pirlo i majstorskiot gol na Pipo.

Браво Милан за победата (со закаснување).
Пирло најдобро изигра еден гол една асистенција , Инзаги се протури од шанси ама си даде барем еден гол , а голот што го примивмо повторно грешка на одбрана и Дида (одбраната чекаше на Дида , Дида на одбраната ) ама како да е важно забележавме победа во ЛШ.
п.с. ПИРЛО СНАЈПЕР:smir:

Патем голо шо го приме Милан беше од офсајд. Ирелевантно ама да спомниме.

Патем голо шо го приме Милан беше од офсајд. Ирелевантно ама да спомниме.
точно во офсјад беше ама судијата не виде или се праеше дека не виде ама 3 бода се наши :smir:

Берлускони изјавил дека во финале би било супер да се сретне со Реал М. или Барселона (зошто да не).
п.с. Титулите се за да се бранат! :smir:

Ауу ако по утро ден се познава може и да ја одбраниме ова година,Сезонава осеќам дека Пирло, Кака, Амброзини, Пипо ке ја одбележат со добри игри

Ауу ако по утро ден се познава може и да ја одбраниме ова година,Сезонава осеќам дека Пирло, Кака, Амброзини, Пипо ке ја одбележат со добри игри
точно , мене Амброзини многу ме изненадува порано не играше вака добро !?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom