Фан Клуб: Мидлсбро

• Креатор на темата Креатор на темата Gray Foxx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
за фановите на Мидлсбро, линкови за гледање на натпреварот во живо:
море претходно да го имате инсталирано програмот што е пред линкот.:)

SopCast: sop://202.190.75.149:3912/2104

SopCast Download

Tato ima igrano za midlzboro zatoa i navivam od mal za ovoj tim pozdrav do site fanovi na ovoj tim so e sekogas vo senka na golemata angliska 4etvorka:toe:

Тато има играно за младиот тим на Мидлзборо ја не сум бил роден уште тогаш,се вика Лазар Давчев и својата 5-годишна англиска кариера ја поминал како позајмен играч на Stoke City.По фудбалот на островот се вратил и играл малку во Југославија за Обилиќ, но се оженил и се вработил и фудбалот го занемарил,денес му е само хоби

Тато има играно за младиот тим на Мидлзборо ја не сум бил роден уште тогаш,се вика Лазар Давчев и својата 5-годишна англиска кариера ја поминал како позајмен играч на Stoke City.По фудбалот на островот се вратил и играл малку во Југославија за Обилиќ, но се оженил и се вработил и фудбалот го занемарил,денес му е само хоби
Соул Такер мора да се запознаам со тебе. Запознаен сум дека Лазар Давчев е првиот македонски фудбалер кој заиграл на островот, и тоа за Мидлзбро , но заради конкуренцијата морал да биде позајмен.

Епа човек тогаш знаеш колку САД и В.Британија ја мразеле Југославија тогаш ние сме биле југослевени па на некој начин бил можеби дискриминиран...шо да праиме сите не мразат...

Епа човек тогаш знаеш колку САД и В.Британија ја мразеле Југославија тогаш ние сме биле југослевени па на некој начин бил можеби дискриминиран...шо да праиме сите не мразат...

respekt
ubavo e da se cujat vakvi raboti :vozbud:

Е да читав дека Дефо е на листата на фудбалери за трансфер од Тотенхем можеби ке стигне Боро до него...

Денеска Мидлзброу оствари победа кај Мансфилд од 2:0, во ФА Купот.
Стрелци на головите беа Ли во 18-та минута и Бакстон си даде автогол во 88-мата минута.
Ај честито победа фанови на Мидлзброу, иако ве нема. :tapp:

cestito pobeda! malce off topic soultaker nisto ne napisa za tatko ti i za negovite avanturi so angliskiot gigant?? pozz

Mislam deka ima napisano pogore! ama i ja se zainteresirav baagi!! dew objasni povekje! use povekje da gi zasakam middllesbrough

Абе шо да пишам,имал срека ко млад го зеле за младиот тим ама немал среќа да заигра за сениорите.му било убаво живот се живеело тогаш ни визи ти требале ни ништо...позицијата му била Right Midfielder и за Stoke постигнал 11 гола за 4 години

'Боро ќе го купува Славковски Историјата се повторува....:D:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom