Фан Клуб: Манчестер Сити

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
јас дали два пати го имам гледано фабиан делф
може некој да ми каже што играч е, како играше у вила?
гледам капитен му станал и знам дека беше огромен талент додека беше во лидс и отиде у астон вила и имаше уште у старт тешка повреда али изгледа се соземал и станал солиден играч
и очигледно е дека мора да се полни квотата со англиски играчи... се надевам само дека нема и на делф да му се уништи кариерата во сити како некои англиски играчи кои беа купувани од што мора :)[DOUBLEPOST=1437189413][/DOUBLEPOST]http://www.skysports.com/football/n...are-of-their-lack-of-youth-says-stuart-pearce

Последно уредено:

новиот играч голем потенцијал бил дечково од фулам е земен има 18 години

не ми е јасно шо е финтата со називите вештачки и природен клуб
јас како што знам сити играше во премиер лига и беше од 8 до 15-6 место на табелата и имале еден трофеј од 60тите во прва лига (премиер) .... што го прави вештачки тим? па многу нормално е во овој свет да имаат богат газда и да фрлаат многу пари на трансфери
еве на пример јас за милан сум многу среќен што во тимот влезе богата инвестиција и полека би требало да се враќа на старите патеки

тоа што ги нарекувате некои тимови вештачки ви е чист излив на љубомора :)

не ми е јасно шо е финтата со називите вештачки и природен клуб
јас како што знам сити играше во премиер лига и беше од 8 до 15-6 место на табелата и имале еден трофеј од 60тите во прва лига (премиер) .... што го прави вештачки тим? па многу нормално е во овој свет да имаат богат газда и да фрлаат многу пари на трансфери
еве на пример јас за милан сум многу среќен што во тимот влезе богата инвестиција и полека би требало да се враќа на старите патеки

тоа што ги нарекувате некои тимови вештачки ви е чист излив на љубомора :)
Ако има некоја табела за рангирање на вештачко, со сигурност Реал ќе им бега на вториот тродупло.
Го уништуваат фудбалот од 2000 па навака и они кажуваат за вештачко :D omg.
Какви не играчи.. какви не ѕвезди се уништиле таму. А и легендите ги шиткаат као ѓубре. Али секако дека нема дискусија, каков клуб, такви навивачи. Тоа е све врзано.

Ако има некоја табела за рангирање на вештачко, со сигурност Реал ќе им бега на вториот тродупло.
Го уништуваат фудбалот од 2000 па навака и они кажуваат за вештачко :D omg.
Какви не играчи.. какви не ѕвезди се уништиле таму. А и легендите ги шиткаат као ѓубре. Али секако дека нема дискусија, каков клуб, такви навивачи. Тоа е све врзано.
Koј губи има право да се лути..

Тешко против тактиките на Пелегрини.

Alan-Pardew-smile.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom