Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро играме? Буквално никаква контола немаме на терен, Бруно глуми лево крило повеќе него ли што е во средина. Касемиро го остава пола терен сам да го брани.Ептен добро играме денеска, Рашфорд иако малце повеќе себичен ги искина по лева страна.
Ако на Касемиро тоа беше црвен, за нас требаше да досуди 2 чисти пенала. Сосема различен критериум на судење од клошарот судија, и пробува на секој начин да не уништи.Добро играме? Буквално никаква контола немаме на терен, Бруно глуми лево крило повеќе него ли што е во средина. Касемиро го остава пола терен сам да го брани.
Само мене ли ми е преку кур од играњево константно на Вегхорст и кога треба и кога не треба?
Иначе делува ко играчиве да мислат дека тоа штонго победија Бетис 4-1 е доволно да им го испере срамот против Ливерпул. Многу лежерно, без замарање играат, пред се Рашфорд, Шо, Бруно, Санчо, Антони, Бисака.
Премногу грешни пасови, нервоза, дури и кај Касемиро. Црвениот можеше да биде и жолт, ама реално повеќе е за црвен. Бруно а влезе у шеснаесетник прва опција му е да падне, пенал да изглуми.