Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Тоа е, тимот е тотално друг последните две недели после купот. Премногу аматерски грешки, налик оние од претходната сезона. И не знам зошто оди со глава во ѕид Тен Хаг со поставата и позициите.

Имавме добри шанси за повисоко водство но се плеткаат цело време. И пуштете си хајлајтс од Де Геа од полувремево кога ќе си оди на лето. Буквално им направи неколку шанси.

Изубени. Ќе се враќаат у Оле мод изгледа после Ливерпул. Голема грешка му е на Тен Хаг што искочи со истата 11-ка после мизеријана од Ливерпул. Како само успеа да најде причина у стартна ппстава да му бидат Вегхорст, Антони, па и Бруно, Далот и Шо? Де Геа изваден од памет, бога ми после 7-кана од Ливерпул дури и добронсе држи.

Бевме добри до голот на Бетис, требаше да дадат и втор. Треба свежина и брзина во второ.

Санчо и Гарначо место Ентони и Вегхорст.

Нека го става Пелестри или Еланга циганот иритир.

Незнам зашто, иако ужасно ме нервира Вегхорст ради немање талент за фудбал, од друга страна пак кога го гледам колку искрено се радува заборавам колку лош фудбалер е уствари.

Незнам зашто, иако ужасно ме нервира Вегхорст ради немање талент за фудбал, од друга страна пак кога го гледам колку искрено се радува заборавам колку лош фудбалер е уствари.
Да видиш јас колку би се радувал да ме стават центарфор во Јунајтед. Па уште по некоја случајност и гол да дадам.... Фешти цела година.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Пелистри гризе по теренот се надевам ке добива повеќе шанси за докажување

Да видиш јас колку би се радувал да ме стават центарфор во Јунајтед. Па уште по некоја случајност и гол да дадам.... Фешти цела година.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
335436995_893238991885555_5898729774669092417_n.jpg

Фантастично второ полувреме, можеше и требаше комотно бар уште 2 да им дадеме.

Може со комбиниран состав во Севиља, па малце поодморени против Фулам во ФА нареден викенд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom